Τοποθέτηση ΣΟΚ από Σφυράκη: Όλα τα μαγαζιά ΜΟΝΟ για εμβολιασμένους! Τι του απάντησε ο Ίμβριος – ΒΙΝΤΕΟ

Επιλέγουν πλευρά οι καλλιτέχνες...

Η επιβολή των νέων μέτρων για τον κορωνοϊό αποτελούν βασικό θέμα συζήτησης, αλλά και διχασμού ανάμεσα σε όλον τον κόσμο. Όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο θα δέχονται περιορισμούς στα μαγαζιά διασκέδασης, στα πλαίσια αποφάσεων της κυβέρνησης, τα οποία μοιάζουν με σχέδιο «απαρτχάιντ».

Η κυβέρνηση πάντως βρίσκει συμμάχους και ένθερμους υποστηρικτές της πολιτική της, οι οποί μάλιστα πάνε ένα βήμα παραπέρα.

Ο τραγουδιστής, Νεκτάριος Σφυράκης, μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή, υποστήριξε πως όλα τα μαγαζιά θα έπρεπε να είναι covid free, δηλαδή ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ:

 «Αυτή η συζήτηση δεν θα έπρεπε καν να γίνεται, με την έννοια ότι τα μαγαζιά θα έπρεπε να είναι από μόνα τους covid free και ο κόσμος θα έπρεπε να έχει κάνει αυτό που θα έπρεπε ώστε να διαφυλάξει την υγεία του διπλανού του» ανέφερε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής.

 «Δεν θα έπρεπε καν να συζητάμε εάν τα μαγαζιά θα πρέπει να είναι μεικτά (με εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους) αυτή τη στιγμή. Ούτε ευθύνη θα έπρεπε να είναι των επιχειρηματιών. Αυτή τη στιγμή το σύστημα δίνει από μόνο του τη λύση με το σκανάρισμα στο κινητό να ξέρουμε εάν κινδυνεύουμε εμείς ή ο διπλανός μας. Αυτή η συζήτηση δεν θα έπρεπε να γίνεται»πρόσθεσε.

Το «παρών» στην κουβέντα έδωσε και η κα Παγώνη, καλώντας τους πάντες να εμβολιαστούν, ενώ απάντηση στον κ. Σφυράκη έδωσε ο τραγουδιστής, Πέτρος Ίμβριος:

«Θεωρώ πως πρέπει να είναι στους καθενός την διακριτική ευχέρεια, να πειλέξει ή να μην επιλέξει το εμβόλιο. Δεν είμαι αρνητής!

Όταν επιβάλλεται να έχεις το πάσο εμβολιασμού για να πας να διασκεδάσεις, για να πεις στο αεροπλάνο, για να μπεις στο βαπόρι, για να ζεις, αύριο-μεθαύριο, και να φας, είναι εμμέσως πλην σαφώς μια επιβολή. Δεν μπορούμε να επιβάλλουμε πράγματα που είναι αντισυνταγματικά».

Δείτε το βίντεο:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί