«Το τέλος της λευκής χριστιανικής φυλής» – ΒΙΝΤΕΟ

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι πλέον στην πλειοψηφία λευκή, χριστιανική χώρα.

Ήδη αυτό το γεγονός έχει ξεκινήσει να έχει σοβαρές κοινωνικές και πολιτικές επιπτώσεις», γράφει η ενημερωτική ιστοσελίδα «theatlantic.com».

Όπως μεταδίδεται, οι λευκοί χριστιανοί αποτελούν πλέον το 45% του πληθυσμού.

Το σχέδιο της Νέας Τάξη προχωρά απτόητο και αφορά στην δημιουργία του γκρι λαού, όπου στην Δύση ο χριστιανισμός θα απαλειφθεί από το Ισλάμ και θα αντικατασταθεί από την Πανθρησκεία, την ένωση δηλαδή των θρησκειών υπό την σιδηρά πυγμή της παγκόσμιας εξουσίας.

Χαρακτηριστικό είναι το βιβλίο του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ινστιτούτου Public Religion Research, Robert P. Jones, «Το Τέλος της Λευκής Χριστιανικής Αμερικής».

Συγκεκριμένα, γράφει πως ότι η λευκή χριστιανική Αμερική είναι νεκρή και οι εκλογές του Νοεμβρίου θα το αποδείξουν.

«Ξεκινώ το βιβλίο με έναν επικήδειο για την λευκή χριστιανική Αμερική. Έχουμε ήδη βιώσει το τέλος», εξηγεί στην αμερικανική εφημερίδα «Washington Post».

«Ο εν λόγω ισχυρισμός δεν στηρίζεται μόνο σε δημογραφικές αλλαγές, στηρίζεται επίσης και στην πτώση της δύναμης μεγάλων θεσμικών οργάνων, όπως το Εθνικό Συμβούλιο των Εκκλησιών ή της Χριστιανικής Συμμαχίας της Αμερικής. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η χώρα θα δει ποτέ ξανά την Λευκή Χριστιανική Αμερική ως μια κυρίαρχη πολιτιστική δύναμη», σημείωσε.

 «Στις μέρες μας, οι νεαροί ενήλικες ηλικίας 18 έως 29 έχουν λιγότερο από τις μισές πιθανότητες να είναι λευκοί χριστιανοί όπως οι ηλικιωμένοι ηλικίας 65 ετών και άνω. Σχεδόν 7 στους 10 Αμερικάνους ηλικιωμένους (67%) είναι Λευκοί Χριστιανοί, σε σύγκριση με λιγότερους από 3 στους 10 (29%) νεαρούς ενήλικες», πρόσθεσε ο Jones.

Δείτε το γράφημα:

«Οι νέοι ενήλικες απορρίπτουν την οργανωμένη θρησκεία», τονίζει κάτι που οφείλεται κυρίως στον ξύλινο λόγων των ταγών της, συμπληρώνουμε εμείς.

Βέβαια ο Τζόουνς έσπευσε να εξηγήσει πως η απόρριψη της οργανωμένης θρησκείας δεν ισοδυναμεί με απόρριψη του Θεού.

Θυμηθείτε σχετικά βίντεο που αφορούν την Ευρώπη, προκειμένου να αντιληφθείτε το μέγεθος κινδύνου, ο οποίος απειλεί και την Ελλάδα:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...