Η Κίνα επιταχύνει την κατασκευή των υποδομών φόρτισης για τα οχήματα νέας ενεργειακής τεχνολογίας (NEV), παράλληλα με την παροχή κινήτρων για την ενίσχυση της αγοράς αυτοκινήτων σύμφωνα με το υπουργείο των Οικονομικών.
Μέχρι το τέλος του 2019, περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια πόλοι φόρτισης είχαν κατασκευαστεί σε όλη τη χώρα, ενώ ο αριθμός των οχημάτων νέας ενεργειακής τεχνολογίας NEV έφτασε στα 3,8 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου.
Το Πεκίνο έχει διαθέσει κονδύλια 4,5 δισεκατομμυρίων γουάν (περίπου 638 εκατομμυρίων δολαρίων) για την ενίσχυση της κατασκευής ενεργειακών πόλων, όπως δείχνουν τα ίδια στοιχεία.
1 δολάριο: 7,04 γουάν
amna/ photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και έντονες χιονοπτώσεις
- Ο Ανρί αποθεώνει το συγκλονιστικό γκολ του Έλληνα διεθνή Κωστούλα – ΒΙΝΤΕΟ
- ΠτΔ σε Μητσοτάκη: Ζούμε πράγματι ιστορικές στιγμές
- Γροιλανδία: Οι ΗΠΑ και οι ευρωπαϊκές χώρες θα βρουν μια λύση, σύμφωνα με τον Αμερικανό ΥΠΟΙΚ
- Εκλογές στην Ουγκάντα: Ο γιος του Μουσέβενι θέλει να σκοτώσει τον “μπαμπουίνο” αντίπαλο του πατέρα του
- Βρετανοί σε Τραμπ: Η συμφωνία για την επιστροφή των Νησιών Τσάγκος στον Μαυρίκιο έγινε για να προστατευθεί η εθνική ασφάλεια
- Συγκλονιστικό βίντεο: Τεράστια καραμπόλα με 100 οχήματα στο Μίσιγκαν λόγω χιονιού
- Δήλωση Δένδια για τα 5 χρόνια από την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο
- Μητσοτάκης προς ΠτΔ: «Το 2026 μπήκε με πρωτοφανείς προκλήσεις για το διεθνές γεωπολιτικό και οικονομικό πλαίσιο»
- Μετά τη Ρωσία, η Κίνα προσεκλήθη να συμμετάσχει στο “Συμβούλιο Ειρήνης” του Τραμπ









