«Το να αντιστέκεσαι είναι παράλογο»! Δόθηκε το σύνθημα και στην Ρωσία

Όλος ο πλανήτης στην νέα εποχή! Απλά οι Ρώσοι θέλουν να... «σφραγίσουν» οι ίδιοι τον πληθυσμό τους και όχι οι διεθνιστές της Δύσης!!!

Ο κυβερνήτης της Περιφέρειας της Μόσχας Αντρέι Βορόμπιοφ χαρακτήρισε την βιομετρική ένα εργαλείο που μπορεί να κάνει τη ζωή ενός ατόμου καλύτερη και πιο βολική και ως εκ τούτου «είναι παράλογο να αντιστέκεσαι». Αυτή την εκτίμηση έδωσε μιλώντας στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης πριν μερικές μέρες!

Όπως μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ:

Η βιομετρία είναι η αναγνώριση ενός ατόμου με βάση μοναδικά φυσικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, με δακτυλικά αποτυπώματα, φωνή, ίριδα ή σχήμα προσώπου. Οι βιομετρικές τεχνολογίες χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς της ζωής. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας βιομετρικά στοιχεία μπορείτε να πληρώσετε για αγορές, να περάσετε από τον έλεγχο διαβατηρίων στο αεροδρόμιο ή να ανοίξετε την πόρτα του διαμερίσματός σας.

Ωστόσο, ορισμένοι άνθρωποι είναι επιφυλακτικοί με αυτές τις τεχνολογίες, πιστεύοντας ότι τα βιομετρικά στοιχεία θα μπορούσαν να γίνουν εργαλείο παρακολούθησης από το κράτος ή τους εγκληματίες. Υπάρχει επίσης φόβος για πιθανές διαρροές δεδομένων. Αλλά οι ειδικοί πιστεύουν ότι αυτοί οι φόβοι είναι υπερβολικοί. Τα βιομετρικά δεδομένα αποθηκεύονται σε κρυπτογραφημένη μορφή και προστατεύονται από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

«Η βιομετρία είναι ένα από τα εργαλεία που θα προσφέρει υψηλότερη ποιότητα και ευκολία στους ανθρώπους, ακόμη και όταν υποβάλλονται σε διάφορες διαδικασίες. Δεν χρειάζονται επιπλέον χαρτιά και διαβατήριο, όλα αυτά προφανώς θα γίνουν παρελθόν, το να αντιστέκεσαι σε αυτό, κατά την γνώμη μου, είναι παράλογο, αλλά όπως κάθε άλλη πρωτοποριακή τεχνολογία, η βιομετρία συναντά αντίσταση. Δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε αν χρειάζεται ή όχι, υπάρχει ήδη», δήλωσε ο Andrey Vorobyov, Κυβερνήτης της Περιφέρειας της Μόσχας και Επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφιακής Ανάπτυξης του Κρατικού Συμβουλίου

Τα βιομετρικά στοιχεία κάνουν την ζωή πιο βολική και εξοικονομούν χρόνο. Αλλά το κύριο πλεονέκτημά του, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιφέρειας της Μόσχας, είναι η αυξημένη ασφάλεια. Ακόμη και οι πιο συνηθισμένες κάμερες μειώνουν τον αριθμό των περιστατικών και ένα σύστημα με τεχνητή νοημοσύνη και πρόσβαση σε βιομετρικά στοιχεία θα μπορούσε αυτόματα να βάλει πρόστιμα στους παραβάτες.

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί