Το κοινοβούλιο του Ισραήλ ψήφισε χθες για να επιτρέψει στην εσωτερική υπηρεσία πληροφοριών της χώρας να ιχνηλατεί τα τηλέφωνα των φορέων του νέου κορονοϊού μέχρι τις αρχές του 2021, μετά την αναζωπύρωση των νέων περιστατικών.
Η τεχνολογία παρακολούθησης που διαθέτει η Shin Bet έχει χρησιμοποιηθεί περιστασιακά από το Μάρτιο για την ιχνηλάτηση φορέων, ενώ το κοινοβούλιο σε μία συνεδρίασή του που διήρκησε μέχρι αργά τη νύχτα, ενέκρινε την εφαρμογή του μέτρου μέχρι την 20η Ιανουαρίου 2021, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κνεσέτ.
Η εσωτερική υπηρεσία ασφάλειας στο Ισραήλ ιχνηλατεί πληροφορίες σχετικά με την γεωγραφική τοποθεσία των επιβεβαιωμένων περιστατικών για 14 ημέρες, πριν από την αρχική διάγνωση. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό όσων έχουν έρθει σε επαφή με όσους μολύνθηκαν, ώστε να εντοπιστούν τα αρχικά περιστατικά μετάδοσης του κορονοϊού.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Φάρσα αποδείχθηκε τηλεφώνημα για έκρηξη βόμβας στην Ευκαρπία
- Η πρεσβεία και το προξενείο των ΗΠΑ θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου
- Σωρεία κακουργημάτων για το κύκλωμα απάτης σε βάρος του Δημοσίου μέσω διαδοχικών ΑΦΜ
- Ηράκλειο: Κατέρρευσε παλιά γέφυρα στο Δήμο Φαιστού – Υποχωρούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα
- Το Κρεμλίνο εξήγησε γιατί επιλέχθηκε η Γενεύη για τον επόμενο γύρο συνομιλιών με το Κίεβο
- Νέα τραγωδία σε χιονοδρομικό κέντρο: Νεκροί τρεις ακόμη σκιέρ από χιονοστιβάδα στις γαλλικές Άλπεις
- ΗΠΑ: Ο πόλεμος Τραμπ-Χάρβαρντ καλά κρατεί
- Σε 912 ανέρχονται οι εγγεγραμμένες επιχειρήσεις στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων
- Στουρνάρας: Η χώρα έφτασε ξανά πολύ κοντά στο Grexit επί διακυβέρνησης Τσίπρα
- Κίνα: Είμαστε πρόθυμοι να εργαστούμε για μία πολιτική λύση στην Ουκρανία
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΗΠΑ
ΓΕΦΥΡΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΟΣΕ
ΑΠΟΜΙΜΗΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ









