όπως ανακοίνωσε σήμερα, προαναγγέλλοντας και μια νέα εκστρατεία ενημέρωσης για τα εμβόλια κατά της γρίπης.
Η εταιρεία ανέφερε στην ανάρτησή της σε ένα μπλογκ ότι θα επιτρέπονται οι διαφημίσεις που αφορούν νομοσχέδια ή κυβερνητική πολιτική για τα εμβόλια (συμπεριλαμβανομένου και του εμβολίου για την Covid-19).
Η νέα πολιτική της πλατφόρμας θα αρχίσει να εφαρμόζεται εντός των επόμενων ημερών.
Η εταιρεία δεχόταν πιέσεις από βουλευτές και από οργανώσεις για τη δημόσια υγεία που ζητούσαν να αφαιρεθεί το αντιεμβολιαστικό περιεχόμενο και η παραπληροφόρηση. Οι κανόνες της μέχρι τώρα επέτρεπαν την προβολή διαφημίσεων που αντιτίθονταν στον εμβολιασμό, εφόσον δεν περιείχαν ψευδείς ισχυρισμούς.
Το καλοκαίρι, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της πλατφόρμας, ο Τζέισον Χιρς, είχε πει στο πρακτορείο Reuters ότι η εταιρεία πιστεύει πως οι χρήστες θα πρέπει να μπορούν να εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις τους και ότι η πιο επιθετική λογοκρισία θα μπορούσε να ωθήσει στο αντιεμβολιαστικό κίνημα εκείνους τους ανθρώπους που είναι διστακτικοί απέναντι στα εμβόλια.
(ΦΩΤΟ:Pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Σκιάθος το πρώτο νησί στην Ελλάδα με οργανωμένη στρατηγική τουρισμού για άτομα στο φάσμα του αυτισμού
- Ο πόλεμος στη Μ. Ανατολή αυξάνει το κόστος για τους δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο – Μείωση δόσεων έως 42% με ρύθμιση
- Συγκλονιστικά βίντεο από Κωνσταντινούπολη : Κατέρρευσαν κτίρια από έκρηξη αερίου – Βγάζουν εγκλωβισμένους
- Λονδίνο: Η βάση στο Ακρωτήρι της Κύπρου δεν θα περιληφθεί στην αμυντική συμφωνία με τις ΗΠΑ
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε ισόγειο σπιτιού στο Ρετζίκι, στο νοσοκομείο με ελαφρά εγκαύματα ο ένοικος
- Λέσβος: Με προσωπικό ασφαλείας οι Δήμοι του νησιού την Δευτέρα
- Η παρασκευή «σπιτικού» βουτύρου ενώ τρέχετε…είναι η νέα τρέλα του ίντερνετ! vid
- Μεσανατολικό: Επίθεση Ισραηλινών εποίκων σε χωριά της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης
- Ο ισραηλινός στρατός θα επιταχύνει την κατεδάφιση σπιτιών στα μεθοριακά χωριά του Λιβάνου
- Μυτιλήνη: Δεύτερο κρούσμα αφθώδους πυρετού σε κτηνοτροφική μονάδα στην Πελόπη









