Το εμβόλια COVID προκαλούν ΚΑΡΚΙΝΟ;;; Τι απαντά ΔΙΑΣΗΜΟΣ Καναδός παθολόγος, ΒΙΝΤΕΟ

Οι ιατρικοί ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά με την ελπίδα να απαντηθούν από τις επίσημες υγειονομικές αρχές…

Ο διάσημος Καναδός Παθολόγος Δρ Ρότζερ Χόντκινσον αποφάσισε να μιλήσει ακόμα περισσότερο τώρα που η χώρα του υποφέρει από την χούντα των διεθνιστών!

Στο βίντεο που θα δείτε, ο Χόντκινσον ισχυρίζεται ότι «είναι σαφές ότι υπάρχουν αρκετές ανέκδοτες αναφορές παγκοσμίως που υποδηλώνουν έντονα» ότι οι καρκίνοι εκδηλώνονται λόγω της ένεσης Covid.

Για να εξηγήσει γιατί τα άτομα θα μπορούσαν να είναι ευάλωτα στον καρκίνο μετά το εμβόλιο, τα ποσοστά του οποίου έχουν ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ την εποχή των εμβολιασμών, όπως λέει, ο Δρ Χόντκινσον έδωσε ένα σύντομο «σεμινάριο» για το πώς λειτουργεί το ανοσοποιητικό σύστημα:

 Το ανοσοποιητικό σύστημα δεν «καταπολεμά μόνο τις λοιμώξεις», αλλά στοχεύει επίσης «οτιδήποτε δεν είσαι εσύ» που εισέρχεται στο σώμα. Ο καρκίνος είναι ένα παράδειγμα ξένης εισβολής στο σώμα που ειδοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο Δρ Χόντκινσον αποκαλύπτει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα ενεργεί για να «χτυπήσει» αυτούς τους «μικρούς μικροσκοπικούς καρκίνους» προτού μπορέσουν να αναπτυχθούν:

«…μία από τις πρωταρχικές λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος είναι να παρακολουθεί συνεχώς ολόκληρο το σώμα αναζητώντας μικρούς μικροσκοπικούς καρκίνους που μπορούν να εξαλειφθούν προτού φτάσουν σε ένα μέγεθος για να παράγουν ένα όγκο ή ένα σύνδρομο που τελικά σε σκοτώνει».

Πιστεύεται ότι αυτή η διαδικασία από το ανοσοποιητικό σύστημα «συνεχίζεται για όλη μας την ζωή με σχολαστική αποτελεσματικότητα», εξηγεί ο παθολόγος. Με την πάροδο του χρόνου κατά την διάρκεια της διαδικασίας γήρανσης, το ανοσοποιητικό σύστημα χάνει μέρος της ισχυρής αποτελεσματικότητας που είχε κάποτε, επιτρέποντας στον καρκίνο να αναπτυχθεί.

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;;;

Η ένεση του κορωνοϊού, υποθέτει ο Δρ Χόντκινσον, θα μπορούσε να ωθήσει το ανοσοποιητικό σύστημα να γίνει λιγότερο αποτελεσματικό, όπως συμβαίνει κατά την διαδικασία της γήρανσης.

«Με τον εμβολιασμό που έχει μια σημαντική επίδραση στην ζωτικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος, η βαθιά ανησυχία είναι μήπως μερικοί απ’ αυτούς τους καρκίνους που αναφέρονται ή ίσως και όλοι τους οφείλονται σε ανοσολογική διαφυγή, ότι το ανοσοποιητικό σύστημα έχει ουσιαστικά ρίξει την επιτήρησή του για μια χρονική περίοδο και στην διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου επιτράπηκε στον καρκίνο να εξαπλωθεί κατά έναν τρόπο που δεν θα είχε κάνει κανονικά».

Δείτε το νέο συγκλονιστικό βίντεο:

ΦΩΤΟ Pixabay/SCREENSHOT

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί