Το είπαν, το κάνουν! Μέτρα… κορωνοϊού και στο διαδίκτυο – Παγκόσμια ψηφιακή δικτατορία ante portas, vid

Επίσημες δηλώσεις...

Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab, και μέντορας πρωθυπουργών στην Ελλάδα, ανοίγει το Cyber ​​Polygon 2021, το οποίο, κατά πολλούς, έχει ως στόχο έχει  τον έλεγχο του διαδικτύου και την εγκαθίδρυση παγκόσμιας ψηφιακής δικτατορίας.

Σε προηγούμενο άρθρο του el.gr, είχατε δει πως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στα τέλη του 2020, είχε προειδοποιεί για μια νέα κρίση “ακόμη πιο σημαντικών οικονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων από τον COVID19”.

Όπως είχε δηλώσει ο επικεφαλής του σχεδίου «Μεγάλη Επανεκκίνηση» (μετατροπή της παγκόσμιας οικονομίας-κοινωνίας – ΕΔΩ), Klaus Schwab, τον Νοέμβριο του 2020:

«Όλοι γνωρίζουμε, αλλά εξακολουθούμε να μην δίνουμε δέουσα προσοχή στο τρομακτικό σενάριο μιας μαζικής επίθεσης στον κυβερνοχώρο, που θα μπορούσε να προκαλέσει πλήρη κατάρρευση στην παροχή ρεύματος, στις μεταφορές, στις υπηρεσίες των νοσοκομείων, στην κοινωνία μας στο σύνολό της. Η κρίση του COVID-19, από αυτή την άποψη, θα μοιάζει με μία μικρή διαταραχή σε σύγκριση με μια μεγάλη επίθεση στον κυβερνοχώρο. Ας χρησιμοποιήσουμε την κρίση COVID19 ως μία συγκυριακή ευκαιρία, προκειμένου να προβληματιστούμε σχετικά με τα μαθήματα που μπορεί να αντλήσει η κοινότητα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, ώστε να βελτιώσουμε την ετοιμότητά μας για μία πιθανή πανδημία στον κυβερνοχώρο».

Αυτή την φορά ο διεθνιστής, ο οποίος είχε ανακοινώσει το 2016 πως τα μικροτσίπ θα εμφυτευτούν σε όλους τους ανθρώπους, ανέφερε:

«Οι μάσκες δεν είναι επαρκείς. Χρειαζόμαστε εμβόλια για ανοσοποιήσουμε τους εαυτούς μας.  Το ίδιο ισχύει και για τις κυβερνοεπιθέσεις.

Εδώ επίσης πρέπει να επεκταθούμε από την απλή προστασία στην ανοσοποίηση. Πρέπει να κατασκευάσουμε υποδομές, οι οποίες να έχουν ενσωματωμένα ψηφιακά αντισώματα έμφυτα, για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους.

Θα κάνουμε δοκιμές, για να δούμε κατά πόσο μπορούμε να συνεργαστούμε σε επίπεδο εταιρειών σε επίπεδο συνόρων, σε επίπεδο δημόσιου και ιδιωτικού τομέα».

Τι εννοεί ακριβώς ο Schwab;;;

Ο Noah Harari, ο οποίος είχε συζητήσει θερμά με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για το μέλλον των πραγμάτων, είχε τονίσει το 2020 στο Νταβός της Ελβετίας, εκεί που διοργανωνόταν το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ:

«Ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουμε είναι η άνοδος των ψηφιακών δικτατοριών που θα παρακολουθούν τους πάντες όλη την ώρα. Αυτός ο κίνδυνος μπορεί να εκφραστεί με τη μορφή μιας απλής εξίσωσης, η οποία νομίζω πως μπορεί να είναι η αντιπροσωπευτική εξίσωση της ζωής στον 21ο αιώνα.

B x Y x Δ =Χ, που σημαίνει η Bιολογική γνώση πολλαπλασιαζόμενη με την Yπολογιστική ισχύ πολλαπλασιαζόμενη με τα Δεδομένα ισούται με την ικανότητα να Χακάρεις τους ανθρώπους…..

Αν γνωρίζετε αρκετή βιολογία και έχετε αρκετή υπολογιστική ισχύ και δεδομένα, μπορείτε να χακάρετε το σώμα και τον εγκέφαλό μου και τη ζωή μου και να με κατανοήσετε καλύτερα από ό,τι κατανοώ εγώ ο ίδιος τον εαυτό μου. Μπορείτε να μάθετε τον τύπο της προσωπικότητάς μου, τις πολιτικές μου απόψεις, τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις, τις πνευματικές μου αδυναμίες, τους βαθύτερους φόβους και ελπίδες μου.

Θα γνωρίζετε περισσότερα για μένα από ό,τι εγώ ο ίδιος γνωρίζω για τον εαυτό μου και μπορείτε να το κάνετε αυτό όχι μόνο σ’ εμένα αλλά σε όλους!!!!!!

Ένα σύστημα που μας κατανοεί καλύτερα από ό,τι κατανοούμε εμείς οι ίδιοι τους εαυτούς μας μπορεί να προβλέψει τα συναισθήματά μας και τις αποφάσεις μας, μπορεί να χειραγωγήσει τα συναισθήματα και τις αποφάσεις μας και μπορεί τελικά να παίρνει αποφάσεις για εμάς…..

Εταιρείες και κυβερνήσεις θα είναι σε θέση να χακάρουν συστηματικά όλους τους ανθρώπους. Εμείς οι άνθρωποι θα πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι δεν είμαστε πια μυστηριώδεις ψυχές».

Ιδού λοιπόν γιατί τόση ανησυχία για το διαδίκτυο! Με τον «βιολογικό» κορωνοϊό εφαρμόζονται μέτρα περιορισμού και επιβάλλονται πειραματικά εμβόλια στους ανθρώπους με πρόσχημα το «τείχος ανοσίας», κάτι που φυσικά δεν ισχύει (ΕΔΩ), ενώ με τον ψηφιακό… κορωνοϊό στήνονται οι βάσεις για παγκόσμια ψηφιακή δικτατορία με πρόσχημα την «ψηφιακή ανοσία»! Ίδιοι όροι για τα πάντα!!! ΤΥΧΑΙΟ;;;  

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί