“Το 7χρονο μη-δυαδικού φύλου παιδί μου όταν είδε τη συλλογή με ρούχα “περηφάνιας” είπε…” Δείτε το video

Αλυσίδα ρούχων στις ΗΠΑ κυκλοφόρησε μια συλλογή ρούχων "PRIDE" που περιλαμβάνει μαγιό και εξοπλισμό φιλικό προς την LGBTQ κοινότητα για βρέφη και παιδιά.

Μετά από αντιδράσεις η συλλογή αυτή άλλαξε θέση σε συγκεκριμένο κατάστημα, όπως αναφέρεται σε video που ακολουθεί. Μια μητέρα επισκεπτόμενη το σημείο όπου πριν υπήρχε η συλλογή “pride” ανέφερε στην κάμερα τα ακόλουθα:

“Λοιπόν μόλις μπήκα μέσα στο κατάστημα, ακριβώς πίσω μου, όπου βλέπετε τα υπέροχα μαγιό, εκεί είναι που η συλλογή “περηφάνειας” υπήρχε πριν. Είχα έρθει εδώ πριν δυο μέρες και το 7χρονο παιδί μου που είναι non-binary (μη δυαδικού φύλου), το είδε και είπε “κοίτα μαμά είναι “περηφάνια”, πρόκειται να γιορτάσουν εμένα”, και επειδή κάποιοι άνθρωπο παραπονέθηκαν”, συνεχίζει η μητέρα δακρυσμένη, “μετακίνησαν τη συλλογή “περηφάνιας” στο πίσω μέρος του καταστήματος, οπότε την επόμενη φορά που το 7χρονο παιδί μου θα έρθει εδώ… ή μάλλον δεν μπορώ να τον φέρω για ολόκληρο τον Ιούνιο γιατί όλοι όσοι θα μπαίνουν εδώ θα αναρωτιούνται “πού πήγε;; (η συλλογή pride)” και θα συνειδητοποιήσουν ότι έχουν πετύχει στην προσπάθεια να τους διαγράψουν (τo κίνημα pride)”. Και καταλήγει εμφανώς ταραγμένη η μητέρα του 7χρονου παιδιού “θα μπορούσαμε να τα πάμε τόσο καλύτερα (ως κοινωνία), υποτίθεται ότι δεν πρέπει να διαπραγματευόμαστε με τρομοκράτες”.

Δείτε το video:

(photo: pixabay)

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί

One thought on ““Το 7χρονο μη-δυαδικού φύλου παιδί μου όταν είδε τη συλλογή με ρούχα “περηφάνιας” είπε…” Δείτε το video

Comments are closed.