Το αλαλούμ με τις ψηφιακές ταυτότητες συνεχίζεται καθώς τόσο ο λόγος υπέρ αυτών όσο και ο αντίλογος βοηθούν στο να μπερδευτεί ο κόσμος και να μην γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει!
Η αλήθεια είναι πως οι ψηφιακές ταυτότητες δεν είναι το «χάραγμα» και πράγματι διευκολύνουν, ωστόσο, επειδή δεν ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο, κάτι στο οποίο συμφωνούν όλοι, δεν αποκλείεται να αποτελούν ένα βήμα προς το τελικό στάδιο της λεγόμενης «ψηφιακής σκλαβιάς» και του «χαράγματος», αν τελικά αυτό είναι ψηφιακό.
Μόνο ο Δημοσθένης Λιακόπουλος έχει εξηγήσει το σχέδιο αυτό με ξεκάθαρο και κρυστάλλινο τρόπο (ΕΔΩ και ΕΔΩ).
Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως μπερδεύουν χαρακτηριστικά την κοινή γνώμη!!!
Πέραν της άποψης πως «ό,τι προσφέρει η εξουσία είναι μόνο για την ευκολία μας και δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο», τέθηκε ξανά το ζήτημα: «Τι τους νοιάζει να παρακολουθούν εμάς του απλούς πολίτες»!
Μια γυναίκα ανέφερε μάλιστα «τι θα βλέπουν δηλαδή, τι μαγειρεύω;;;».
Σίγουρα είναι αστείο να πιστεύει κανείς πως δίνουν τις ψηφιακές ταυτότητες για να παρακολουθούν κάποιον, καθώς υπάρχουν τα σύγχρονα ψηφιακά κινητά τηλέφωνα για να γίνει αυτή η δουλειά!
Ωστόσο, αν ο οποιοσδήποτε μελλοντικά -καθώς η τεχνολογία κάνει άλματα- συνδεθεί μέσω εμφυτευμάτων στην τεχνητή υπερνοημοσύνη, προκειμένου να διοικηθεί ο πλανήτης ευκολότερα και πιο άμεσα, τότε θα δώσει πρόσβαση ακόμα και στις πιο κρυφές του σκέψεις, άσχετα αν τον ενδιαφέρει ή όχι! Ποιό το τίμημα;;; ΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ η απάντηση.
Δείτε το βίντεο:
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπερταμείο: Διεθνής διαγωνισμός για τη Μαρίνα Καλαμαριάς – Καταληκτική ημερομηνία στις 27 Φεβρουαρίου 2026
- Πάρτι σε όλη την Αθήνα για να γιορτάσουν τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου
- «Μια εξόφθαλμη αλήθεια» που παραδέχονται πλέον οι Ευρωπαίοι ποδηγέτες του Ζελένσκι
- Νέες συνομιλίες απόψε στο Βερολίνο για το Ουκρανικό
- Ζαχάροβα κατά Δύσης για τις δολοφονίες Ρώσων δημοσιογράφων στην Ουκρανία
- Νέο κύμα διαδηλώσεων και στη Ρουμανία κατά της διαφθοράς
- ΕΒΕΠ: Η αγορά πλήττεται από τις κινητοποιήσεις των αγροτών
- Επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού σε Mυρτώο και κεντρικό Αιγαίο
- Ιράν, Κίνα, Β. Κορέα και τώρα Ινδία! Ιστορική συμφωνία με Πούτιν για ανάπτυξη στρατευμάτων
- Eurovision 2026: Ποιές χώρες επιστρέφουν και ποιές θα μποϊκοτάρουν τον διαγωνισμό









