Τί συμβαίνει με τον Τζ. Μπάιντεν; Αποκαλυπτικά ΒΙΝΤΕΟ και καταγγελίες που προκαλούν σάλο

Αυτός άρπαξε, με τη βοήθεια των ΜΜΕ, την προεδρία από τον Ντ.Τραμπ.

Ουκ ολίγες φορές ο διαφαινόμενος ως νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, έχει «πιαστεί» από τον τηλεοπτικό φακό να….πλησιάσει επικίνδυνα ακόμη και μικρά παιδιά, φουντώνοντας κατά καιρούς τις φήμες περί παιδοφιλίας:

Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Θυμίζουμε ότι ο αριστερός πρώην αντιπρόεδρος επί διακυβέρνησης Μπαράκ Ομπάμα είχε αρνηθεί τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση που έχει διατυπώσει εις βάρος του μια πρώην βοηθός στη Γερουσία το 1993, στα πρώτα αυτά σχόλιά του για το ζήτημα έπειτα από τις ισχυρές πιέσεις που δέχτηκε να σχολιάσει.

«Θέλω να σχολιάσω τους ισχυρισμούς μιας πρώην βοηθού ότι πριν από 27 χρόνια επέδειξα απρεπή συμπεριφορά. Είναι αναληθείς. Αυτό δεν συνέβη ποτέ, μα ποτέ».

Η καταγγέλλουσα ονομάζεται Τάρα Ριντ και εργαζόταν ως βοηθός στο γραφείο του Μπάιντεν στη Γερουσία από τον Δεκέμβριο 1992 ως τον Αύγουστο 1993 και τον κατηγόρησε σε πληθώρα συνεντεύξεών της ότι το 1993 την έσπρωξε σε έναν τοίχο, έβαλε τα χέρια του κάτω από την φούστα της και μέσα από το εσώρουχό της.

Ουσιαστικά η υπόθεση δεν οδηγήθηκε πουθενά, παρά τις σοβαρότατες καταγγελίες εις βάρος του επίδοξου πλανητάρχη που είδαν το φως της δημοσιότητας λίγους μήνες πριν τις εκλογές.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί