Τι προκαλεί ΖΗΜΙΑ σε εμβολιασμένους: Δείτε νέα ΣΤΟΙΧΕΙΑ από τον Malone – Ας μην ισχύουν καλύτερα… ΒΙΝΤΕΟ

Η Ουκρανία δεν κρύβει το ΑΠΟΣΤΗΜΑ! Όλο και περισσότερα αποσπάσματα από τις πρόσφατες τοποθετήσεις επιστημόνων στις ΗΠΑ έρχονται στο φως.

Ο Dr. Robert Malone επινοητής της τεχνολογίας των mRNA εμβολίων, μοριακός βιολόγος, επιδημιολόγος, ανοσολόγος- λοιμωξιολόγος, αναφέρει πως η πρωτεΐνη ακίδα και τα λιπιδικά νανοσωματίδια προκαλούν το καθένα ξεχωριστά ζημιά στους εμβολιασμένους.

«Εγώ όντως δημιούργησα αυτήν την mRNA τεχνολογία.

Την γνωρίζω όντως λεπτομερώς…

Σταματήσαμε τις προσπάθειες περαιτέρω ανάπτυξης αυτών των συμπλεγμάτων mRNA και DNA βάσει της δουλειάς μας σε μη-ανθρώπινα πρωτεύοντα και σε ποντίκια.

Δαπανήσαμε χρόνια προσπαθώντας να εξελίξουμε αυτήν την τεχνολογία. Πάρα πολλοί διαφορετικοί κατιονικοί λιπιδικοί σχηματισμοί-ενώσεις ελέγχθηκαν για τοξικότητα.

Δεν μπορέσαμε ποτέ να υπερκεράσουμε τα υπερφλεγμονώδη χαρακτηριστικά αυτών των πολυνουκλεοτιδικών κατιονικών λιπιδιών συμπλόκων. Δεν μπορέσαμε ποτέ να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο.

(…)

Bλέπουμε ξεκάθαρα όχι μόνο ειδικές επιδράσεις που σχετίζονται με την πρωτεΐνη-ακίδα αλλά και μη ειδικές επιδράσεις που σχετίζονται με τα λιπιδικά νανοσυμπλέγματα…

Πώς το ξέρουμε αυτό; Επειδή η Moderna έκανε μια παρουσίαση στους μετόχους της πρόσφατα, όπου παρουσίασαν τα δεδομένα τους της πρώτης φάσης  για τα υποψήφια εμβόλιά τους κατά της γρίπης που χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογική πλατφόρμα.

Το 90% όσων τα έλαβαν εκδήλωσαν παρενέργειες σε σύγκριση με το 30% της ομάδας εικονικού φαρμάκου. Αυτά είναι δεδομένα της πρώτης φάσης αλλά καταδεικνύουν ξεκάθαρα ότι τα κατιονικά λιπιδικά RNA συμπλέγματα έχουν εγγενή τοξικότητα που σχετίζεται με την ακίδα».

Δείτε το βίντεο:

photo pixabay/screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί