Τι πραγματικά συνέβαινε στο Twitter;;; ΤΡΟΜΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ, ποια τα ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΧΕΔΙΑ

Ο καθένας έχει τα συμφέροντά του…

Ο Έλον Μασκ έχει αναλάβει τον έλεγχο του Twitter σε μια συμφωνία 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, έχει ήδη εκκαθαρίσει ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, είναι ο μοναδικός διευθυντής της πλατφόρμας και σκοπεύει να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Μασκ μετά τις απολύσεις του διευθύνοντος συμβούλου του Twitter, του οικονομικού διευθυντή και του επικεφαλής νομικών υποθέσεων και πολιτικής έγραψε «το πουλί ελευθερώθηκε».

Στόχος να χτυπήσει την λογοκρισία της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων για να ευνοήσει τα δικά του αφεντικά (παραδοσιακή τάξη πραγμάτων), τα οποία αναζητούν την εύνοια του κόσμου, προκειμένου να προωθήσουν τα δικά τους σχέδια (αυξημένος ανθρώπινος πληθυσμός) κόντρα σε εκείνα των διεθνιστών (αποσυμφόρηση παγκόσμιου πληθυσμού)!!!

Μην γελιέστε όμως και οι δύο πλευρές ένα πράγμα θέλουν: ΧΟΥΝΤΑ! Απλά η παρέμβαση της μίας ή της άλλης πλευράς ισορροπεί λίγο την κατάσταση και μειώνει τις επιπτώσεις των πολιτικών ένθεν και ένθεν για τους ανθρώπους!

Δείτε τι συνέβαινε στο  Twitter πριν τον Έλον Μασκ:

photo pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί