Θυμηθείτε τα λόγια του! Διευθ. ΠΟΥ: «Ίσως εμφανιστεί ένας ΝΕΟΣ ιός που δεν θα μπορεί να περιοριστεί» – Έτσι θα πλασάρουν το ΥΠΕΡΕΜΒΟΛΙΟ;

Μας προετοιμάζουν για το επόμενο στάδιο της χούντας;;;

Σε μια εφιαλκτική πρόβλεψη προχώρησε ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, για έναν νέο ιό.

Ο επικεφαλής του ΠΟΥ προειδοποίησε ότι ένας νέος ιός μπορεί να εμφανιστεί «κάποια στιγμή» που δεν μπορεί να περιοριστεί.

Μιλώντας χαρακτηριστικά για «βιολογική βεβαιότητα» τόνισε ότι «κάποια στιγμή θα εμφανιστεί ένας άλλος ιός που απλά δεν μπορούμε να τον περιορίσουμε».

Για αυτόν τον λόγο προέτρεψε τη διεθνή κοινότητα να μάθει από την τρέχουσα πανδημία, προκειμένου να προετοιμαστεί για την επόμενη.

Και συνέχισε:

«Ο κόσμος χρειάζεται έναν ενισχυμένο, δυνατό και βιώσιμα χρηματοδοτούμενο ΠΟΥ, που θα διασφαλίζει ταχεία απόκριση στις πανδημίες».

Τα παραπάνω είπε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ ενώπιον των Υπουργών Υγείας και Οικονομικών των χωρών G20 και σίγουρα θα πρέπει να τα λάβουμε σοβαρά υπόψιν, εφόσον «ξεφουσκώσει» το θέμα κορωνοϊός.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί