Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) φαίνεται ότι ενέκρινε μια συμφωνία για την εξαγορά από τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος περισσότερων από 200 ραδιοφωνικών σταθμών της Audacy σε όλη την Αμερική, εκνευρίζοντας έναν Ρεπουμπλικανό επίτροπο.
Η New York Post ανέφερε ότι η FCC την περασμένη εβδομάδα «υιοθέτησε μια εντολή να εγκρίνει την αγορά από τον Σόρος περισσότερων από 200 ραδιοφωνικών σταθμών σε 40 αγορές λίγο πριν τις εκλογές».
Αυτό θα επιτρέψει ενδεχομένως στον… «φιλάνθρωπο», που είναι ένας από τους κορυφαίους χρηματοδότες του Δημοκρατικού κόμματος, να έχει πρόσβαση σε 165 εκατομμύρια Αμερικανούς ακροατές λίγες εβδομάδες πριν από τις κρισιμότερες εκλογές στην ιστορία των ΗΠΑ.
«Η απόφαση της FCC ήρθε μετά από μια κομματική ψηφοφορία με τους τρεις Δημοκρατικούς της επιτροπής να ψήφισαν υπέρ της κίνησης, ενώ οι δύο Ρεπουμπλικάνοι την καταψήφισαν, πρόσθεσαν πηγές», μετέδωσε η Post.
«Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία πάρθηκε η απόφαση από την FCC να επιταχύνει τη συμφωνία του Σόρος χωρίς να έχει προηγουμένως εκτελεστεί η διαδικασία αναθεώρησης της εθνικής ασφάλειας – μια διαδικασία που θα μπορούσε να διαρκέσει έως και ένα χρόνο ή περισσότερο».
Η ομάδα του Soros είπε στην Post ότι θα επιστρέψει στην FCC στο εγγύς μέλλον για να εκτελέσει αυτή τη διαδικασία. Εάν η συμφωνία ολοκληρωθεί, ο Σόρος θα θεωρείται «βασικός μέτοχος», αλλά όχι απαραίτητα ο «ιδιοκτήτης» των σταθμών.
Για το ζήτημα παρενέβη και ο Έλον Μασκ, αναπαράγοντας στο Χ ανάρτηση δημοσιογράφου που αναφέρει:
«Ο Τζορτζ Σόρος δεν αγοράζει απλώς 200 ραδιοφωνικούς σταθμούς. Αγοράζει μια μηχανή προπαγάνδας για να επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σας».
— Elon Musk (@elonmusk) September 27, 2024
ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA Pool photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Η Ρωσία είναι η κύρια απειλή για την ειρήνη στον Ευρωατλαντικό χώρο», δηλώνουν οκτώ ευρωπαϊκές χώρες
- Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες στη Δυτική Μακεδονία
- Βρετανός πρωθυπουργός: Ετοιμάσαμε σχέδια για ανάπτυξη στρατού στην Ουκρανία
- Προκαταρκτική εξέταση για τον τραυματισμό μαθήτριας από συμμαθήτριά της εντός σχολείου διέταξε το Υπουργείο Παιδείας
- Άρχισε να ζητιανεύει ξανά ο Ζελένσκι: «Αντιμετωπίζουμε οικονομικά προβλήματα»
- Μία… συνηθισμένη μέρα στο κοινοβούλιο της Ουκρανίας, vid
- Κωνσταντοπούλου: Ένας πρωθυπουργός έμφοβος, τρομοκρατημένος, απερχόμενος, ο κ. Μητσοτάκης, παίζει τα ρέστα του
- ΥΠΑΑΤ: Πληρωμές 487,9 εκατ. από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ σε 485.896 μοναδικούς δικαιούχους
- Απόλυτη δυστοπία! Θα σκανάρουν τα social media των ταξιδιωτών – Πού κάνουν την αρχή
- Ποιά ευρωπαϊκή πρωτεύουσα θα βιώσει τον πιο σκοτεινό Δεκέμβριο της τελευταίας 90ετίας;
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΜΕΤΡΟ
ΔΗΜΟΣΙΟ









