ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ με το ΒΙΝΤΕΟ!!! Πολιτικές πιέσεις για την Όμικρον στην Ευρώπη – Λένε ΨΕΜΑΤΑ στον κόσμο

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ν. Αφρικής κάνει ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ αποκαλύψεις για πολιτικούς που την πίεσαν να ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ!!! Ήταν και από Ελλάδα;;;

Στις 19 Ιανουαρίου 2022, ο αυστριακός τηλεοπτικός σταθμός  ServusTV κυκλοφόρησε ένα πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του για άτομα με μόνιμες παρενέργειες μετά τους εμβολιασμούς για τον COVID-19.

Ο τίτλος έλεγε: «Εγκαταλειμμένοι – τα θύματα του εμβολίου Covid».

Ο σταθμός μπόρεσε να κάνει την τελευταία του παραγωγή διαθέσιμη στους ενδιαφερόμενους θεατές στο κανάλι του στο YouTube μόνο για λίγο. Δεν μπορεί πλέον να βρεθεί εκεί γιατί διαγράφηκε.

Στην εισαγωγή, ο σταθμός γράφει στην ιστοσελίδα του: «Αυτή η έκθεση δείχνει την τύχη όσων έχουν εμβολιαστεί και συνομιλεί με ειδικούς που αξιολογούν την τρέχουσα κατάσταση. Και πολλοί θέτουν στον εαυτό τους το ερώτημα, ποιος είναι υπεύθυνος για τη βλάβη του εμβολίου; Ούτε ο ιατρικός σύλλογος ούτε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δίνουν σαφή απάντηση σε αυτό».

Αυτά φυσικά δεν άρεσαν και διεγράφησαν! Όπως σίγουρα δεν αρέσει ένα απόσπασμα από τον τηλεοπτικό σταθμό που εξασφάλισε το el.gr και σας δίνει και θα κάνει ΠΑΤΑΓΟ και στην Ελλάδα!

Πρωταγωνίστρια είναι η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Νοτίου Αφρικής, Αντζελίκ Κέντζι!

Αυτή την φορά δεν λέει απλά πως η Όμικρον είναι μια ήπια ασθένεια, λέγοντας πως τα μέτρα και ο πανικός που διασπείρεται στην Ευρώπη είναι λάθος!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ πως επιστήμονες αλλά και πολιτικοί στην Ευρώπη την ΠΙΕΣΑΝ να μην πει προς τα έξω πως η Όμικρον είναι ήπια ασθένεια, αλλά ΒΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, πράγμα που ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να κάνει, όπως είπε.

Το βίντεο είναι τρομερό! Σημειώνεται πως με πρόσχημα την Όμικρον, η οποία οι τηλέ-ειδικοί αρνούνται πως μοιάζει με γρίπη, όπως λέει η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ν. Αφρικής, επιβάλλουν ακόμα μέτρα και εμβόλια στην Ελλάδα.

Δείτε:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί