Θεσσαλονίκη: Drag-queen διάβασε «παραμύθι» σε παιδιά – Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, vid

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη, όπου Drag Queen διάβασε παραμύθια σε παιδάκια.

Συγκεκριμένα, διοργανώθηκε από το Thessaloniki Pride, τις οικογένειες «Ουράνιο Τόξο» και φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με τον τίτλο της εκδήλωσης να είναι «Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα».

Η εκδήλωση που απευθύνονταν σε παιδιά από 3 έως και 13 ετών αρχικά ήταν να γίνει σε χώρο ιδιωτικού παιδικού σταθμού στην Καλαμαριά.

Ωστόσο, οι διοργανωτές αποφάσισαν να αλλάξουν χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Το παραμύθι «Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα» διάβασε στα παιδιά η Drag Queen RawBee Candles. Σε δηλώσεις της τόνισε ότι παρόμοια εκδήλωση είχε γίνει στο φετινό Thessaloniki Pride.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

Σε δηλώσεις του επισήμανε  ότι «η παρουσία μας εδώ σηματοδοτεί την ελευθερία που μπορεί να έχει ο καθένας να διοργανώνει εκδηλώσεις, εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα να σέβονται τα δικαιώματα των ανθρώπων και σε καμία περίπτωση να μην υπάρχει κίνδυνος απαγόρευσης ή αντίμετρα οποιουδήποτε δεν πιστεύει στην ελευθερία του ανθρώπου».

Η Βάσια Μαντέση, αναπληρώτρια γραμματέας Ισότητας στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, χαρακτήρισε εξαιρετική την εκδήλωση και τόνισε ότι στο «κόμμα είμαστε συμπεριληπτικοί, προσπαθούμε όλες οι οικογένειες, όλων των χρωμάτων».

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί