ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ;;; Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Τι συνέβη πριν από 30 χρόνια

Τρομακτικές ομοιότητες με τον COVID 19 και τα εμβόλια! Κατηγορίες για ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!!

Ο Robert E. Willner ήταν Αμερικανός γιατρός που διακρίθηκε για το ρόλο του στην άρνηση του AIDS , την άποψη ότι το AIDS δεν προκαλείται από τη μετάδοση του ιού HIV .

Ο Willner περιέγραψε τον εαυτό του ως αρχικά έναν «ορθόδοξο» γιατρό που σιγά-σιγά πέρασε στην παραδοσιακή/εναλλακτική ιατρική , ιδιαίτερα μετά τον αγώνα της συζύγου του το 1978 με τη χημειοθεραπεία του καρκίνου.

Το 1995, ο Willner ισχυρίστηκε ότι «είμαι πεπεισμένος ότι μπορείτε να αποτρέψετε όλες τις ασθένειες με τη διατροφή, τις αλλαγές στον τρόπο ζωής, την υγιεινή».

Η ιατρική άδεια του Willner στη Φλόριντα ανεστάλη το 1990 μετά από απόφαση του Ιατρικού Συμβουλίου της Φλόριντα.

Στις 28 Οκτωβρίου 1994, σε μια συνέντευξη Τύπου σε ένα ξενοδοχείο στο Γκρίνσμπορο της Βόρειας Καρολίνας , ο Γουίλνερ τρύπησε το δάχτυλό του με αίμα που είπε ότι ήταν από έναν ασθενή με HIV.

Είπε ότι εμβολιάστηκε με το αίμα του άνδρα για να επιστήσει την προσοχή στη «μεγαλύτερη απάτη που έχει διαπραχθεί ποτέ». Σε αντίθεση με την γνώμη των τότε τηλέ-ειδικών, δήλωσε ότι ο HIV δεν προκαλεί AIDS.

«Πρόκειται για έναν αθώο ιό», είπε ο Willner σε μια συνέντευξη αμέσως μετά τον εμβολιασμό του. Πράγματι, είπε, είναι το φάρμακο κατά του AIDS AZT που είναι η κύρια αιτία του AIDS σήμερα. Πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή την επόμενη χρονιά, με την περίπτωσή του να μοιάζει με γιατρούς που μίλησαν ενάντια στην επίσημη «επιστημονική» άποψη για τον COVID 19 και ξαφνικά βρέθηκαν νεκροί!

Οι δηλώσεις του Willner δημόσια και σε πρόσφατο βιβλίο είναι πλούσιες στην γλώσσα της συνωμοσίας, αναφέρουν διεθνιστικά μέσα ενημέρωσης.

 Περιγράφει την επιδημία του AIDS ως «έναν περίπλοκο λαβύρινθο ψεμάτων» και «μια εκπληκτική απάτη», την δημιουργία μιας εκστρατείας «πλύσης εγκεφάλου» που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση. Το AIDS δεν προκαλείται ούτε από τον ιό HIV ούτε είναι μεταδοτικό, λέει, αλλά προκαλείται από τον υποσιτισμό, την ψυχαγωγική κατάχρηση ναρκωτικών και τα σύγχρονα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένου του AZT (Ζιδοβουδίνη).

Τότε, πριν από 30 χρόνια, ο Dr. Robert Willner κατηγόρησε τον Anthony Fauci (ΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΥΓΕΙΑ) για γενοκτονία κατά την διάρκεια της επιδημίας του AIDS!

Σήμερα τι θα μπορούσε κάποιος να πει;;;

Δείτε το συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

φωτο pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί