• Αρχική
  • Άρθρα
  • Θέλουν να πλημμυρίσουν την Ευρώπη με 70.000.000 Αφρικανούς! Σε κίνδυνο και η Ελλάδα (vid)

Θέλουν να πλημμυρίσουν την Ευρώπη με 70.000.000 Αφρικανούς! Σε κίνδυνο και η Ελλάδα (vid)

immigrants vid
Η ΕΕ εξετάζει την «εισαγωγή 70 εκατομμυρίων Αφρικανών» στην Ευρώπη έως το 2035.

Τα παραπάνω ανέφερει ο Γερμανός ευρωβουλευτής Gunnar Beck, καταγγέλλοντας το «καταστροφικό» νέο σύμφωνο μετανάστευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η κορυφαία φιγούρα του γερμανικού κόμματος Alternative for Germany, ο Gunnar Beck επιτίθεται στο «βαθύ επικίνδυνο» σύμφωνο μετανάστευσης της ΕΕ πριν τεθεί σε ισχύ υπό την κάλυψη των καλοκαιρινών διακοπών.

Όπως ανέφερε ο ο Ευρωβουλευτής Gunnar Beck, ένα ισχυρό εκλογικό αποτέλεσμα θα αποδειχθεί χρήσιμο όπλο στη μάχη του κόμματός του ενάντια στο αμφιλεγόμενο προτεινόμενο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όπως δήλωσε στο RT:

«Εγώ ο ίδιος εργάζομαι για το σύμφωνο μετανάστευσης της ΕΕ για κάποιο χρονικό διάστημα και για μένα η θέσπιση ενός τέτοιου συμφώνου θα ήταν καταστροφική. Επειδή η ΕΕ εδώ και πολύ καιρό μιλούσε για την εισαγωγή έως και 70 εκατομμυρίων Αφρικανών στην Ευρώπη έως το 2035. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αυτό δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε για τον εκσυγχρονισμό της οικονομίας μας».

«Και ενώ ο αριθμός φαίνεται υψηλός, όταν τα μέλη της εκστρατείας μας για το σύμφωνο μετανάστευσης – συμπεριλαμβανομένων των αντιπροσώπων από τη Δανία, την Εσθονία, τη Γαλλία και το Βέλγιο – συναντήθηκαν με την Επιτροπή μόλις πέρυσι, ο αριθμός αυτός μετανάστευσης αναφέρθηκε, αλλά κανείς στην Επιτροπή δεν επέλεξε να τον αρνηθεί.»

Αυτή η πρόταση για ενεργή ενθάρρυνση της εισερχόμενης μετανάστευσης στην ΕΕ, κυκλοφορούσε εδώ και λίγο καιρό στις Βρυξέλλες, καθώς οι κυβερνήσεις σε ολόκληρο το μπλοκ αναζητούν τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου που είναι γνωστό ως «γκριζάρισμα της Ευρώπης» όπου οι γηράσκοντες πληθυσμοί, ηλικίας 65 ετών και άνω, και οι χαμηλές γεννήσεις αποτελούν «σημαντικές κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές προκλήσεις σε χώρες όπως η Γερμανία και η Ιταλία», σύμφωνα με το Pew Research Center, ένα think tank με έδρα την Ουάσινγκτον.

Ορισμένοι πολιτικοί, όπως ο πρώην Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker, πιστεύουν ότι η εισροή νεότερων εργαζομένων από την Αφρική είναι η λύση.

Εν τω μεταξύ, το σύμφωνο μετανάστευσης εμφανίζεται επί του παρόντος κολλημένο στις κοινοβουλευτικές επιτροπές, αλλά όπως φαίνεται καθυστερεί σκόπιμα, έως ότου γίνει γνωστό το αποτέλεσμα των γερμανικών ομοσπονδιακών εκλογών τον Σεπτέμβριο.

Ο Beck εκφράζει κι άλλον έναν λόγο για την ασυνήθιστη καθυστέρηση.

«Δεν έχει περάσει από όλες τις επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και οι διαπραγματεύσεις του Συμβουλίου [της Ευρώπης] δεν έχουν ξεκινήσει, αλλά νομίζω ότι η ΕΕ θα ήθελε να προωθήσει τη νομοθεσία από τον Ιούλιο και μετά», είπε.

«Τώρα που όλες οι χώρες σταματούν τις καραντίνες και οι άνθρωποι γενικά αισθάνονται καλύτερα και μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους ξανά. Έτσι, η πιθανότητα είναι ότι θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν τη γενική ατμόσφαιρα χαλαρής αίσθησης – το καλοκαίρι σε συνδυασμό με τη χαλάρωση των μέτρων κορωνοϊού – για να προωθήσουν αυτό το εξαιρετικά επικίνδυνο νομοθετικό πακέτο “, δήλωσε ο Beck.

Και ίσως ο Beck έχει δίκιο. Επειδή η τελική σύνοδος της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι στις αρχές Ιουλίου και στη συνέχεια δεν θα συνεδριάσει ξανά μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Εάν οι προτάσεις για το σύμφωνο υποβληθούν στους ευρωβουλευτές τον Ιούλιο και αναπόφευκτα περάσουν, υπάρχει αρκετός χρόνος για να χάσει τη δυναμική του το ζήτημα με τις καλοκαιρινές διακοπές και δεν θα αποδειχθεί χρήσιμο στις εκλογές.

Αυτό θα ήταν καλό για το κόμμα AfD στις ομοσπονδιακές εκλογές, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου, αλλά ο Beck δεν είναι τόσο σίγουρος.

«Είναι πιθανό η μετανάστευση να γίνει ένα σημαντικό ζήτημα στις ομοσπονδιακές εκλογές», είπε. «Και το σύμφωνο μετανάστευσης της ΕΕ για όλους εμάς στην αντιπροσωπεία της ΕΕ είναι μια σημαντική εκστρατεία, αλλά αν αυτό μπορεί να μετατραπεί σε προεκλογική εκστρατεία είναι μια διαφορετική ιστορία».

Όλα στο βωμό του συμφέροντος λοιπόν. Το μέλλον της ίδιας της ύπαρξης των Ευρωπαίων πολιτών, πολύ λίγο ενδιαφέρει τους κυβερνώντες κι όπως φαίνεται, τα σχέδια που έχουν έτοιμα, είναι πολύ χειρότερα από ότι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Aς μην ξεχνάμε και τις δηλώσεις της δικής μας προέδρου της Δημοκρατίας, για τις οποίες σας ενημέρωσε το el.gr ΕΔΩ , η οποία αναφέρθηκε στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας και για την αντιμετώπισή του, ζήτησε, ούτε λίγο ούτε πολύ, το θέμα να λυθεί, εκτός των άλλων με την ενσωμάτωση των παρανόμων μεταναστών!

Ξεκάθαρη τοποθέτηση σύμφωνα με την οποία όπως είπε: “Θεωρώ πολύ ουσιαστική την πρωτοβουλία σας να αναδείξετε το δημογραφικό ζήτημα ως εθνική προτεραιότητα, συνεργαζόμενοι με θεσμικούς και κοινωνικούς εταίρους σε δράσεις που θα αποτρέψουν τη μετατροπή της πατρίδας μας στην πιο γερασμένη χώρα της Ευρώπης. Θεωρώ, επίσης, ιδιαίτερα σημαντική την εστίαση στις ακριτικές περιοχές της χώρας μας. Είναι τέλος αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξη τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας.”

Ακούστε τα λόγια της στο βίντεο που ακολουθεί:

photo vid screenshot