Με κεντρικό μήνυμα «Η καταπολέμηση της διαφθοράς μας αφορά όλους» η Εθνική Αρχή Διαφάνειας ξεκίνησε καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών, η οποία “τρέχει” τις τελευταίες ημέρες στα δημόσια μέσα μεταφοράς της Αθήνας (μετρό, λεωφορεία και ΗΣΑΠ).
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Αρχής «με σκοπό την ευαισθητοποίηση του επιβατικού κοινού σχετικά με την ανάγκη να δημιουργηθεί μία κοινωνική πανστρατιά ενάντια στη διαφθορά». Η καμπάνια περιλαμβάνει την προβολή video στις πλατφόρμες του μετρό, καθώς και στο εσωτερικό των λεωφορείων και των τρόλεϋ.
«Η Ε.Α.Δ. με τη συγκεκριμένη επικοινωνιακή της δράση έχει ως στόχο την ανάδειξη των αρνητικών επιπτώσεων της διαφθοράς για το σύνολο της κοινωνίας, δεδομένου ότι διαβρώνει την εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς, επιβραδύνει την οικονομική ανάπτυξη της χώρας και διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες. Η καταπολέμηση της διαφθοράς μας αφορά όλους και είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση στη χώρα μας», αναφέρεται.
Η καμπάνια εντάσσεται σε σειρά δράσεων ευαισθητοποίησης που έχει προγραμματίσει η Αρχή και θα κορυφωθούν στις αρχές Δεκεμβρίου με τη διοργάνωση του 1ου Φόρουμ Ακεραιότητας 8-10 Δεκεμβρίου και μία σειρά καινοτόμων δράσεων επικοινωνίας με επίκεντρο την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς.
Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας στην ανακοίνωση της διευκρινίζει ότι «η καμπάνια σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε αποκλειστικά από τα στελέχη της Ε.Α.Δ. με μηδενικό κόστος για τον Έλληνα φορολογούμενο» και τη βοήθεια της δημοσιογράφου της ΕΡΤ, Χριστίνας Βίδου, η οποία “έντυσε” με τη φωνή της το video.
photo vid screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τις προτάσεις του παρουσίασε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας Στέφανος Κασσελάκης
- Κυβερνητικός προβληματισμός μετά τη ΔΕΘ – Τι λένε οι πρώτες μετρήσεις
- Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Τροχαίο δυστύχημα με 79χρονη νεκρή και δύο τραυματίες
- Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την ενίσχυση των υπηρεσιών των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων
- Βίντεο έπος: Τουρίστρια στην Πάρο πήρε την μπατανόβουρτσα κι άρχισε να βάφει…δίπλα στους εργάτες
- Αθήνα: Απόψε κάνει πρεμιέρα η 24ωρη λειτουργία μετρό, τραμ και λεωφορείων
- Η Ιαπωνία μετέτρεψε ένα πάρκινγκ σε ένα ζωντανό στέγαστρο κήπου.
- Κοντογεώργης: Τι είπε για τους νέους εργαζόμενους
- Γερμανία, Γαλλία και Βρετανία ζητούν «άμεση παύση των ισραηλινών στρατιωτικών επιχειρήσεων» στην Πόλη της Γάζας
- Ανακοινώσεις για τα πυρηνικά όπλα πρόκειται να κάνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΜΜΜ

ΣΠΙΤΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΥΠΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΣΧΟΛΕΙΑ

ΑΠΑΤΗ
