«Θα το πουν ξαφνικά»

Σε μεγάλο κομμάτι της Ευρώπης, υπάρχουν ΜΜΕ που περιγράφουν μια περίεργη κατάσταση

Ενώ οι πολιτικοί της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων έχουν ουσιαστικά αποτύχει, αρνούνται να παραχωρήσουν τα ηνία σε εναλλακτικές παρουσίες. Αντίθετα εμποδίζουν την άνοδο αντιδιεθνιστών πολιτικών ακόμα και ακυρώνοντας εκλογές, όπως συνέβη στην Ρουμανία, ή ξεκινώντας νομικές διαδικασίες κατά προσώπων, όπως συνέβη στην Γαλλία.

Ταυτόχρονα ξεπηδούν παντού κινήματα πολιτών, τα οποία ζητούν αλλαγή εδώ και τώρα, με αφορμή διάφορα περιστατικά, σκάνδαλα κτλ.

Η οργή μεγαλώνει και σίγουρα το σύστημα των διεθνιστών έχει αντανακλαστικά.

Όπως σχολιάζεται εκτενώς δεν πρόκειται να αφήσει εύκολα και αναίμακτα την Ευρώπη να ζήσει την όποια πολιτική μεταβολή.

Έχοντας μελετήσει, αν όχι σχεδιάσει, το τι ακριβώς συμβαίνει τώρα, σε περίπτωση που βρεθεί σε δύσκολη θέση, δεν αποκλείεται να αλλάξει ακόμα και το πολίτευμα σε μικρό χρονικό διάστημα χάριν της τάξης και της ασφάλειας.

Και όπως εκτιμάται, σε μια τέτοια περίπτωση, «θα το πουν ξαφνικά».

Άλλωστε ο περισσότερος κόσμος είναι βυθισμένος στις έγνοιες της καθημερινότητας ή στις διασκεδάσεις ή οπουδήποτε.

Όλα θα χρησιμοποιηθούν εναντίον του…

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί