Θα το κάνει και η Ρωσία! Καθολική παγκόσμια «πρόβα» με το εμβόλιο;;; vid

Τι αποφάσισαν στην Ρωσική Ομοσπονδία

Υποχρεωτικός καθίσταται ο εμβολιασμός στην Μόσχα κατά της COVID-19 για το 60% των εργαζομένων συγκεκριμένων επιχειρήσεων, με δικαιολογία την «αύξηση κρουσμάτων».

Αυτό περιλαμβάνει άτομα που εργάζονται σε καταστήματα, γυμναστήρια, ινστιτούτα ομορφιάς, εστιατόρια, μουσεία και σε τομείς όπως η μεταφορά, η εκπαίδευση και η στέγαση.

«Τελευταία έχουμε δει την αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων Covid. Είναι περίπου 80%. Ο αριθμός των σοβαρών κρουσμάτων στη Μόσχα έχει αυξηθεί κατά 70%. Ως αποτέλεσμα ανοίγουμε καινούργια νοσοκομεία Covid», τόνισε ο δήμαρχος της Μόσχας, Σεργκέι Σομπιάνιν.

Η οδηγία είναι να λάβουν την πρώτη δόση του εμβολίου έως τις 15 Ιουλίου. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες, λόγω του διπλασιασμού των νέων κρουσμάτων στη Μόσχα, οι αρχές της ρωσικής πρωτεύουσας αποφάσισαν να ανακοινώσουν μια «μη εργάσιμη εβδομάδα» από τις 12 έως τις 20 Ιουνίου. Παράλληλα, τα εστιατόρια μέσα στα εμπορικά κέντρα έκλεισαν, ενώ τα εστιατόρια εκτός πρέπει να κλείνουν στις 23.00.

Το κάνει λοιπόν και η Ρωσία! Δεδομένου ότι το εμβόλιο συνδέεται μα την δυνατότητα εργασίας, κατά τα φαινόμενα, χρησιμοποιείται ίσως ως «πρόβα» προετοιμασίας για κάτι άλλο που αν δεν πάρουν οι πολίτες, δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα. Είτε ανήκει κάποιος στο «στρατόπεδο» των διεθνιστών είτε στο αντίπαλο δέος που εκπροσωπεί κυρίως η Ρωσία.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί