Θα σταματήσουν να δίνουν στοιχεία θανάτων λόγω Covid γιατί τα χρησιμοποιούν οι αντιεμβολιαστές- Που τα σχεδιάζουν αυτά;

Ο κόσμος αρχίζει να προβληματίζεται και να ψάχνει, συγκρίνοντας στοιχεία σχετικά με τους εμβολιασμούς κι έτσι σκέφτηκαν να μην τα δημοσιεύουν πλέον.

Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας της Σκωτίας (PHS), αναφέρει ότι «τα ποσοστά κρουσμάτων, τα ποσοστά νοσηλείας και τα ποσοστά θνησιμότητας της Covid-19, είναι πολύ απλά στατιστικά στοιχεία» και ότι οι αντιεμβολιαστές δεν τα διαβάζουν σωστά, αλλά πολλές φορές «τα διαβάζουν με τρόπο που δεν πρέπει και κάποιες φορές με δόλο».

«Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι άνθρωποι κοιτάζουν αυτά τα απλά δεδομένα και προσπαθούν να βγάλουν συμπεράσματα σχετικά με τον εμβολιασμό, αν τα εμβόλια λειτουργούν, αν είναι ακατάλληλα και μερικές φορές με δόλιους σκοπούς», κατήγγειλε ένας τεχνοκράτης στο Συμβούλιο Υγείας της Ειδικής Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας της Βρετανίας (NHS) στον Τύπο της Σκωτίας.

«Υπάρχουν τόσα πολλά δεδομένα και απλώς βγάζουν ορισμένα στοιχεία, που δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν», πρόσθεσαν οι ειδικοί, λέγοντας ότι αυτό που θα κάνουν τώρα, είναι «πολύ περισσότερα, από την πλευρά της αποτελεσματικότητας των εμβολίων και θα προσπαθήσουν να κάνουν τους ανθρώπους να καταλάβουν πόσο αποτελεσματικά είναι τα εμβόλια.”

Και στη Σκωτία έχει πλέον γίνει γνωστό, για τις καταγραφές όλων των θανάτων ως covid, είτε ήταν ασθενείς που πέθαναν από covid ή απλά με covid. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η εξαπάτηση γύρω από τα δεδομένα του COVID. Τώρα ο κόσμος άρχισε να συνδέει και την αύξηση των θανάτων και των νοσηλειών με τους εμβολιασμούς κι αυτό θορύβησε τόσο πολύ τους ειδικούς στη Σκωτία, που αποφάσισαν να μην δίνουν πια στοιχεία για το πόσοι από τους νεκρούς της covid ήταν εμβολιασμένοι.

Ένας άλλος αξιωματούχος εξήγησε ότι, κατά την άποψη της Δημόσιας Υγείας της Σκωτίας, «το κύριο σημαντικό σημείο σε όλη την ανάλυση είναι ότι καταλαβαίνουμε εάν τα εμβόλια λειτουργούν κατά του να κολλήσει κάποιος και κατά της σοβαρής νόσου Covid, και εκεί έρχονται οι μελέτες αποτελεσματικότητας των εμβολίων. με εντελώς διαφορετική μεθοδολογία».

Σε αντίθεση με τις «πολύ απλές στατιστικές» σχετικά με τα ποσοστά κρουσμάτων, τις νοσηλείες και τους θανάτους μεταξύ των εμβολιασμένων και των μη εμβολιασμένων, οι μελέτες αποτελεσματικότητας των εμβολίων στις οποίες θα δίνουν έμφαση τώρα «χρησιμοποιούν μοντελοποίηση, στην οποία συγκρίνουν άτομα που έχουν βγει αρνητικά, με αυτά που έχουν βγει θετικά, και τα ταιριάζουν σχετικά με τις υπογραμμιζόμενες συννοσηρότητές τους».

Κι έτσι επιμένουν οι ειδικοί, ότι “είναι μια εντελώς διαφορετική μέθοδος, που είναι πολύ πιο ισχυρή και σε αυτήν τη νέα μέθοδο θέλουν να εστιάσουν οι άνθρωποι”.

Η Σκωτία έχει έναν ευρύ βαθμό αυτονομίας εντός του Ηνωμένου Βασιλείου που χρονολογείται από τις Πράξεις της Ένωσης του 1707, οι οποίες ενισχύθηκαν σημαντικά από την Εργατική κυβέρνηση του Τόνι Μπλερ τη δεκαετία του 1990 με την αποκέντρωση.

Ως εκ τούτου, μεγάλο μέρος του πανδημικού καθεστώτος και της γενικής υγειονομικής περίθαλψης διαχειρίζεται το αριστερό αυτονομιστικό Σκωτικό Εθνικό Κόμμα (SNP) της Nicola Sturgeon στο Εδιμβούργο και όχι η κεντρική κυβέρνηση, υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, και αρκετοί περιορισμοί που έχουν αρθεί στην Αγγλία, παραμένουν σε ισχύ βόρεια των συνόρων.

photo vid screenshot

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί