Θα σκάσει η «ΒΟΜΒΑ» Έλον Μασκ στο Twitter;;; Η Παλαιά Τάξη δεν σταματά… ΒΙΝΤΕΟ

Τι μεταδίδεται…

Η παλαιά (παραδοσιακή) τάξη πραγμάτων, η οποία στηρίζει Πούτιν και Έλον Μασκ, παρά την όποια συμφωνία υπάρχει με τους διεθνιστές της Δύσης, θέλει να διαδραματίσει κυρίαρχο ρόλο στις εξελίξεις του πλανήτη.

Ως εκ τούτου, ο Μασκ επανήλθε πρόσφατα για το Twitter, έτσι ώστε να ενισχυθεί η γνώμη όσων επικρίνουν την διεθνιστική τάξη πραγμάτων!!!

Δείτε πως παρουσιάζει το θέμα ο δεξιός εναλλακτικός δημοσιογράφος, Paul Watson, έχντας κατά νου πως καμία εκ των δύο πλευρών δεν θέλει το καλό των ανθρώπων:

«Ο Έλον Μασκ πρόκειται επιτέλους να αναλάβει το Twitter! Οι καθεστωτικοί αχυράνθρωποι επιμένουν υστερικά ότι η εξαγορά του Τwitter από τον Musk, αντιπροσωπεύει απειλή για την δημοκρατία.

Ναι, απειλή για την ικανότητά τους να στήνουν το παιχνίδι περισσότερο. Οι ίδιοι άνθρωποι που κραυγάζουν με απειλές κατά της δημοκρατίας, αυτοί είναι η πραγματική απειλή για την δημοκρατία. Οι ίδιοι άνθρωποι που εκτοξεύουν απειλές κατά της δημοκρατίας. Άσκησαν πίεση, ώστε το Twitter να λογοκρίνει την αντίθετη άποψη εμπρός σε όλη αυτή την παραπληροφόρηση της (λεγόμενης) πανδημίας».

Δείτε το βίντεο:

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί