Ο γιος του δισεκατομμυριούχου επενδυτή, Τζορτζ Σόρος, παραδέχθηκε ότι στην πραγματικότητα «δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από τον Ντόναλντ Τραμπ».
Ο Άλεξ Σόρος, που θεωρείται ως ο «κύριος συνεχιστής» της…κληρονομιάς που αφήνει πίσω ο υπερήλικας πατέρας του, δήλωσε στη φετινή συνεδρία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, ότι ο Τραμπ δεν πρόκειται να φύγει εκτός εάν καταλήξει στη φυλακή!
«Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ιδιοκτήτης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Είμαστε σε κάτι που μου αρέσει να αποκαλώ κύκλο Τραμπ, γιατί πιστεύω ότι ακόμα κι αν χάσει αυτές τις εκλογές, θα είναι επίσης ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος το 2028 και ίσως ακόμη και το 2032».
Παράλληλα έκανε λόγο για «συνταγματική και βίαιη κρίση» εφόσον τελικά ο Τραμπ πάρει ξανά τα ηνία του Λευκού Οίκου σε λίγους μήνες, δείχνοντας εμφανώς ανήσυχως και «παγώνοντας» τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στη συζήτηση.
«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί», είπε σε άλλο μέρος της τοποθέτησής του, κρούοντας το καμπανάκι αναφορικά με το πώς ένας άνδρας (σ.σ. ο Τραμπ) αρκούσε για να κάνει στην άκρη οτιδήποτε σχετίζεται με την «εμπιστοσύνη στους δημοκρατικούς θεσμούς».
ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Φόβοι πως το Ουκρανονάτο θα οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα με τον Πούτιν – ΒΙΝΤΕΟ
- Το τέλος της Realpolitik στην Ευρώπη
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας
- Συναγερμός στη Χίο: Καθυστέρηση απόπλου του «Θαλασσίτης» μετά από καταγγελία για εκρηκτικό μηχανισμό
- Πυρκαγιά στον Άγιο Ονούφριο Μαγνησίας – Επιχειρούν 33 πυροσβέστες
- Χιλιάδες συγκεντρώθηκαν στο μνημείο του Τσάρλι Κερκ στην Αριζόνα όπου θα μιλήσει ο Τραμπ, vid
- Τζόρτζια Μελόνι – «Ο θάνατος του Τσάρλι Κερκ προκάλεσε αγανάκτηση και προβληματισμό»
- Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Μυρτόφυτο Παγγαίου Καβάλας
- Το Τελ Αβίβ απορρίπτει τη “μονομερή” δήλωση αναγνώρισης παλαιστινιακού κράτους
- Σε εξέλιξη κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω συγκεντρώσεων
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΕΦΥΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΟΜΟΛΟΓΑ

ΣΥΜΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
