Θα κατηγορήσουν τον Πούτιν και για τους ΣΚΥΛΟΥΣ και τις ΓΑΤΕΣ!!! Βρήκαν τρόπο να ΦΥΓΟΥΝ από τον άνθρωπο

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΕΛ από Γερμανία και Αυστρία

Δραματικά νέα για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, πως όλα δείχνουν βρήκαν άλλον τρόπο να «αρπάξουν» τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου, οι οποίοι από τα αρχαία χρόνια είναι χρήσιμοι, απέναντι σε εχθρούς που τον απειλούν.

Όπως λένε σε Γερμανία και Αυστρία τις τελευταίες μέρες, εάν τελειώσει το αέριο, απειλείται και η παραγωγή τροφής για κατοικίδια. Οι κατασκευαστές τροφών για κατοικίδια προειδοποιούν για μια καταστροφή: δεν μπορούμε πλέον να παράγουμε ζωοτροφές χωρίς αέριο. Άρα πολλοί δεν θα έχουν να ταΐσουν τα ζώα τους, ενώ άλλοι βλέποντας την κατάσταση θα σταματήσουν να αποκτούν κατοικίδια.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ, ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΡΙΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΡΩΣΙΚΑ ΕΔΑΦΗ.

Λένε πως σε περίπτωση που η Gazprom σταματήσει να προμηθεύει φυσικό αέριο στην Ευρώπη, το φυσικό αέριο θα πρέπει να μειωθεί με δελτίο και οι παραγωγοί ζωοτροφών θα πληγούν.

Ο Georg Müller (61), επικεφαλής του Pet Supplies Industry Association (IVH), λέει: «Η κατάσταση είναι δραματική. Αν γίνει διακοπή φυσικού αερίου στον κλάδο, πρέπει να σταματήσουμε την παραγωγή»!

Το αφεντικό του λιανοπωλητή τροφών για κατοικίδια Fressnapf, Johannes Steegmann (48), προειδοποιεί για «απρόβλεπτες συνέπειες για τα κατοικίδια και τους πελάτες». Τα αποθέματα Fressnapf επαρκούν για περίπου τέσσερις εβδομάδες – «μέγιστο».

Δύο εκατομμύρια γάτες και 837.000 σκύλοι στα νοικοκυριά

Όλοι οι Αυστριακοί είναι φιλόζωοι. Σχεδόν δύο εκατομμύρια γάτες και 837.000 σκύλοι ζουν σε αυστριακά νοικοκυριά. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2017, το 30 τοις εκατό των Αυστριακών έχουν ένα ή περισσότερα κατοικίδια. Αυτά είναι ανησυχητικά νέα για όλους, σχολιάζουν τα αυστριακά μέσα ενημέρωσης.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν και τα καταφύγια ζώων. Όχι μόνο αντιμετωπίζουν αύξηση των κατοικίδιων ζώων, αλλά υποφέρουν και από την αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου. Η Γερμανική Ένωση για την Προστασία των Ζώων προειδοποιεί: «Εάν το κόστος θέρμανσης για τα καταφύγια ζώων συνεχίσει να αυξάνεται, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει την κατάρρευση της πρακτικής καλής μεταχείρισης των ζώων στην Γερμανία».

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί