ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ στις ΗΠΑ θα συγκεντρώνει έως και 8.000 ΒΟΟΕΙΔΗ την ημέρα – ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ;;; vid

Όλα συμβαίνουν στις μέρες μας...

Μια νέα εταιρεία εμφανίστηκε στις ΗΠΑ με μια περίεργη λύση για τα προβλήματά των ανθρώπων.

Όπως μεταδίδουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην Αμερική:

«Μια τεράστια μονάδα παραγωγής κρέατος πρόκειται  να ανοίξει το επόμενο έτος στην Rapid City της Νότιας Dakota, και να ολοκληρωθεί έως το 2026.

Θα φέρει το όνομα “Εταιρεία ανάπτυξης Δυτικής κληρονομιάς”.

Η “Εταιρεία ανάπτυξης Δυτικής κληρονομιάς”, θα επεξεργάζεται βοοειδή και βίσωνες πλήρως με ρομποτική και τεχνητή νοημοσύνη – ΕΔΩ.

Η “Εταιρεία ανάπτυξης Δυτικής κληρονομιάς”, χτίζει ένα τεράστιο εργοστάσιο 1 εκατομμυρίου τετραγωνικών ποδιών, που θα υποδέχεται έως και 8.000 βοοειδή την ημέρα – ΕΔΩ.

Τώρα, κάποιος θα μπορούσε να ρωτήσει. Τι γίνεται με όλη αυτή την κοινωνική μηχανική, για να σταματήσουμε να τρώμε αληθινό βοδινό και να συνηθίσουμε να τρώμε κρέας και ζωύφια που  καλλιεργούνται στο εργαστήριο;;; Δεν μας έχουν πείότι τα αέρια της αγελάδας είναι κακό για το περιβάλλον;;;

Λοιπόν, όπως αποδεικνύεται η ” Εταιρεία ανάπτυξης Δυτικής κληρονομιάς” δεν  πρόκειται απαραίτητα να επεξεργάζεται 3 εκατομμύρια βοοειδή ετησίως για τροφή.

Η “Εταιρεία ανάπτυξης Δυτικής κληρονομιάς” θα συλλέγει ζωικό λίπος για να χρησιμοποιηθεί ως ζωοτροφή και θα παράγονται κατά κάποιον τρόπο και βιοκαύσιμα».

Η εταιρεία θα τραβάει βοειδή από όλη την χώρα! Γιατί όχι από τους κτηνοτρόφους που κλείνουν τις επιχειρήσεις τους λόγω της τεχνητής ενεργειακής κρίσης!

Η Rapid City είναι μια μικρή πόλη και πολλοί κάτοικοι ρωτούν πού θα βρεθούν 8.000 βοοειδή την ημέρα, και πού θα τα κρατήσουν, και πού θα τα βρουν 2500 υπαλλήλους που είναι το 3% του πληθυσμού και πού θα τους στεγάσουν;;;

Χιλιάδες βοοειδή κάθε μέρα θα μεταφέρονται απευθείας στο ρομποτικό σφαγείο λέιζερ AI, για άμεση επεξεργασία.

Ή μπορεί και να ταΐζουν τις ελίτ την ώρα που οι μάζες θα τρώνε τροφές εργαστηρίου!!!

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί