Τεράστια ανακάλυψη στην Ρωσία

Ενήμερος ο Πούτιν - Στο «κανναβάτσο» οι πολιτικές της Νέας Τάξης

 

Το μυστικό της υπεραιωνόβιας ζωής ελπίζουν ότι έχουν ανακαλύψει Ρώσοι επιστήμονες, γεγονός που αντιβαίνει των… «αρχών» της Νέας Τάξης, η οποία προωθεί μέσω της Ατζέντας 21 την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, προκειμένου να είναι ευκολοκυβέρνητος.

Μάλιστα, τα αποτελέσματα των κλινικών ερευνών αναμένονται μέσα στο 2017.

Για το ελιξίριο της νεότητας που μπορεί να παρατείνει τη ζωή ως και στα 130 έτη, έχει ενημερωθεί, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όπως μεταδίδεται, το χάπι βασίζεται σε αρχαία βακτήρια που ανακαλύφθηκαν στους πάγους και έχουν… θαυματουργές ιδιότητες!!!

Αξιοσημείωτο είναι πως, ένα από τα βακτήρια έχει την ιδιότητα να καταστρέφει το μόριο του πετρελαίου και ουσιαστικά να το μετατρέπει σε νερό, το δεύτερο μπορεί να εξαλείψει τα μόρια κυτταρίνης, δίδοντας την ευκαιρία να εξαϋλωθούν πολλά από τα σκουπίδια που παράγει ο σύγχρονος πολιτισμός, ενώ το τρίτο στέλεχος την ιδιότητα να ενισχύει σημαντικά την υγεία των έμβιων όντων.

Η εφημερίδα Espresso αναφέρει πως οι ανακαλύψεις προκάλεσαν το έντονο ενδιαφέρον του Βλαντιμίρ Πούτιν που επισκέφτηκε αμέσως τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αγία Πετρούπολη.

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ενημέρωσαν αναλυτικά τον Ρώσο Πρόεδρο, διαβεβαιώνοντάς τον πως οι δοκιμές (σε ποντίκια) έδειξαν ότι τα ηλικιωμένα έμβια όντα βελτίωσαν κατά πολύ την υγεία τους ως και την ικανότητα αναπαραγωγής τους.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν δείξει παρενέργειες, ωστόσο το μεγάλο ερώτημα για τους επιστήμονες είναι εάν το βακτήριο που δείχνει να πεθαίνει σε θερμοκρασίες άνω των 8 βαθμών Κελσίου θα μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για όλους.

Εάν οι κλινικές μελέτες στεφθούν με επιτυχία αναμένεται σημαντική βελτίωση της υγείας των ηλικιωμένων, ενώ με την εξέλιξη της έρευνας αναμένεται στα επόμενα 20 ως 30 χρόνια η διάρκεια ζωής να παραταθεί ακόμη και στα 130 έτη.

Καταστροφή για τις πολιτικές της Νέας Τάξης! Ο Πούτιν τους κυνηγά παντού!