Τέλος ο ΟΡΚΟΣ του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ;;; Δείτε γιατρούς να ορκίζονται ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, vid

Τρομακτικό αν μη τι άλλο - Μιλούν για κοινότητα...

Φοιτητές Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Μινεσότα στις ΗΠΑ που συμμετέχουν στην Τάξη του 2026, όπως ονομάζεται, ορκίστηκαν κάπως διαφορετικά κατά την διάρκεια μιας «Τελετής Λευκού Χώρου» τον Αύγουστο.

Ο όρκος του Ιπποκράτη έδωσε την θέση του σε έναν νέο όρκο, ο οποίος παρουσιάσει διαφορετικά πράγματα και σχετίζεται με την νέα εποχή της Μεγάλης Επανεκκίνησης και τον χωρισμό των ανθρώπων σε κοινότητες όπου θα ζουν με τα άκρως απαραίτητα.

Η υπόσχεση αφορούσε την διατάραξη της λευκής υπεροχής, της αποικιοκρατίας και των κανόνων φύλου.

Η υπόσχεση ανέφερε επίσης ότι οι μαθητές θα δεσμευθούν να «θεραπεύσουν τον πλανήτη μας» και ότι θα τιμήσουν δήθεν «όλους τους ιθαγενείς τρόπους θεραπείας που έχουν περιθωριοποιηθεί ιστορικά από την δυτική ιατρική».

«Δεσμευόμαστε να προωθήσουμε μια κουλτούρα αντιρατσισμού

Η υγεία είναι στενά συνδεδεμένη με το περιβάλλον μας, δεσμευόμαστε να θεραπεύσουμε τον πλανήτη μας και τις κοινότητες (σ.σ. Όχι τα κράτη, τα οποία, όπως έχει γράψει ο Λιακόπουλος στην καινούρια τριλογία, θα ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ και θα αντικατασταθούν από κοινότητες. Αυτό είναι τουλάχιστον το σχέδιο).

Δεσμευόμαστε να προωθήσουμε και να μοιραστούμε αυτή την γνώση με συνομηλίκους και γείτονες αναγνωρίζουμε την σημασία του να είμαστε σε κοινότητα», κατέληξαν!

scr

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί