Τελικά τι ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ τα εμβόλια;;; Δείτε τους Ρώσους να αποκαλύπτουν πως PFIZER και MODERNA συμμετείχαν σε ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ, vid

Στόχος ήταν και τα μικρά παιδιά!!! Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ του ΕΛ

Όπως πρώτοι διαβάσατε στο ΕΛ, οι φαρμακευτικές εταιρείες Pfizer και Moderna έχουν συμμετάσχει στην έρευνα για τα ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ στην Ουκρανία κάτω από την ομπρέλα προστασίας των ΗΠΑ!

Έγραψε χθες το ΕΛ:

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει νέες ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ λεπτομέρειες σχετικά με πειράματα σε βιοεργαστήρια που χρηματοδοτούνται από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία. Η αρχή έλαβε αυτές τις πληροφορίες κατά την διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

Αυτό έδωσε την δυνατότητα στους ειδικούς του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας να πραγματοποιήσουν τις εργασίες απευθείας σε δύο βιολογικά εργαστήρια στην Μαριούπολη, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ από τις αρχές Απριλίου. Αποδείχθηκε ότι έγγραφα που έδειχναν την συνεργασία με τον αμερικανικό στρατό καταστράφηκαν αμέσως.

«Η προκαταρκτική ανάλυση των εγγράφων δείχνει ότι η Μαριούπολη χρησιμοποιήθηκε ως περιφερειακό κέντρο για την συλλογή παθογόνων μικροοργανισμών χολέρας και την έκδοση διαβατηρίων. Επιλεγμένα στελέχη στάλθηκαν στο Κέντρο Δημόσιας Υγείας στο Κίεβο, το οποίο ξεκίνησε περαιτέρω αποστολή βιοϋλικών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτές οι δραστηριότητες έχουν διενεργηθεί από το 2014, όπως αποδεικνύεται από τις βεβαιώσεις μεταβιβάσεων.»

Αυτά αποκάλυψε ο Igor Kirillov, επικεφαλής των τμημάτων προστασίας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, σε βίντεο που δημοσίευσε το τηλεοπτικό κανάλι Zvezda! Και προσέθεσε:

«Στο υγειονομικό και επιδημιολογικό εργαστήριο βρέθηκε φάκελος για την καταστροφή της συλλογής παθογόνων ουσιών με ημερομηνία 25 Φεβρουαρίου 2022, σύμφωνα με τον οποίο έγινε η επεξεργασία παθογόνων παραγόντων χολέρας, τουλαραιμίας και άνθρακα».

Ο ρωσικός στρατός δημοσίευσε επίσης πληροφορίες σχετικά με ύποπτες περιπτώσεις σκόπιμης μόλυνσης παιδιών με επικίνδυνα παθογόνα στο έδαφος της περιφέρειας Luganskaya.

Φυλλάδια μολυσμένα με τον ιό της φυματίωσης με την μορφή πλαστών χαρτονομισμάτων διανεμήθηκαν σε ανηλίκους στον οικισμό Stepovoe της περιοχής Slavyanozerbsky, σύμφωνα με το υπουργείο (περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Οι ενορχηστρωτές αυτού του εγκλήματος έλαβαν υπόψη τις ιδιαιτερότητες της συμπεριφοράς των παιδιών που έχουν τη συνήθεια να «τα βάζουν όλα στο στόμα», όπως είπε ο Κιρίλοφ!

Δείτε τώρα το απόσπασμα από βίντεο του ρωσικού υπουργείου Αμύνης, όπου κατανομάζονται ευθέως Moderna και Pfizer, οι οποίες προσέφεραν και προσφέρουν στους Έλληνες και στα μικρά παιδιά τους ΕΜΒΟΛΙΑ!!! Ποιός μπορεί πλέον να διαβεβαιώσει πως δεν δοκίμασαν αντίστοιχα βιολογικά όπλα σε παρτίδες εμβολίων, οι οποίες είτε αποσύρθηκαν είτε ενδεχομένως προκάλεσαν παρενέργειες, πολλές εκ των οποίων θανάσιμες;;;;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί