«ΤΕΧΝΗ του ΣΠΑΘΙΟΥ»: Έτσι προχώρησαν στο ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ σύνδεσης ανθρώπων σε ΑΛΛΟ ΜΑΤΡΙΞ, vid

Όσοι διάβασαν Λιακόπουλο γνωρίζουν καλά τι έρχεται...

Παρουσίασαν το πρώτο σετ μικροφώνου-ακουστικού “ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ” για την… “Τέχνη του Σπαθιού”, όπως την ονομάζουν, με το οποίο δεν θα μπορείς να ξεχωρίζεις σε ποιον κόσμο ζεις!!

Όπως θα δείτε στο βίντεο:

«Η “Tέχνη του Σπαθιού στο Διαδίκτυο”, είναι ένα “anime” που διαδραματίζεται το έτος 2022, όπου ο κύριος χαρακτήρας που ονομάζεται “Κirito”, χρησιμοποιεί αυτό το εκπληκτικό σετ ακουστικών “VR” που ονομάζεται “Νerve gear”,  και με αυτό, καταφέρνει να βουτήξει πλήρως στον κόσμο του “SAO”.

Αλλά το πιο ενδιαφέρον πράγμα είναι πώς αυτό το ακουστικό λειτουργεί, γιατί έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό όπου μπορεί συγχρόνως να διαβάζει και να στέλνει σήματα απευθείας στον εγκέφαλό σας. Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται τρελό, επιτρέπει στον χρήστη να βιώσει την εικονική πραγματικότητα σαν να ήταν πραγματική ζωή, κάνοντας το σχεδόν αδύνατο να διακρίνει τον εικονικό κόσμο από τον πραγματικό (σ.σ. τον παρόντα κόσμο, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί εξίσου εικονική πραγματικότητα)».

Να λοιπόν που προχωράει η σύνδεση ανθρώπου-τεχνητής νοημοσύνης, όπως ζητά ο Χαράρι και έχει γράψει ο Λιακόπουλος!

Θα προσφέρουν στους ανθρώπους έναν νέο κόσμο, στον οποίο θα παραδώσει πνεύμα και συνείδηση για να γίνει, υποτίθεται «θεός»!!! Τώρα με πολύπλοκα μηχανήματα αργότερα ίσως με ανώτατη νανοτεχνολογία!!!

Η αγκαλιά του σκότους περιμένει όσους πουν το «ναι». Η «ΤΕΧΝΗ του ΣΠΑΘΙΟΥ» όμως περιμένει όλους όσους συνεργάζονται σε αυτήν την πλεκτάνη κατά του ανθρωπίνου γένους!!!

Δείτε το βίντεο:

photo pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί