Ταξίδια και διακοπές θα κάνουμε; ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ! Η ζωή όλων μας αλλάζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Προβληματισμός στην Ελλάδα...

Προβληματισμός επικρατεί για την τουριστική δραστηριότητα λόγω κορωνοϊού, με τους αρμόδιους να καταστρώνουν σενάρια, ώστε να μην χαθεί ολόκληρη η τουριστική σεζόν, με τον Ιούνιο να θεωρείται πάντως χαμένος.

Από πάνω παρακολουθούν φυσικά οι διεθνιστές της Ευρώπης, οι οποίοι άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο κλεισίματος της Ζώνης Σένγκεν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς της Ε.Ε., Τιερί Μπρετόν ανέφερε πως ο περιορισμός αφορά την απαγόρευση εισόδου όλων των υπηκόων τρίτων χωρών – συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ.

Επιτείνουν λοιπόν το πρόβλημα, προκειμένου, ενδεχομένως, να δοθεί «παγκόσμια λύση» στο μήκος κύματος της πρότασης του Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος προτείνει εμβόλιο και ψηφιακή ταυτότητα, η οποία θα επιβεβαιώνει πως ο κάθε άνθρωπος το έλαβε.

Οι συνέπειες από την μείωση του τουριστικού προϊόντος είναι τεράστιες και οι προτάσεις που κατατίθενται αναζητούν τρόπους, ώστε να καταστεί δυνατή η προσέλευση τουριστών, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία.

Ήδη έχουν αρχίσει να γράφονται τα επικρατέστερα σενάρια.

ΠΡΩΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Κατά την διάρκεια των πτήσεων θα είναι υποχρεωτικό να υπάρχουν κενές θέσεις μεταξύ των επιβατών προκειμένου να κρατούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Θα γίνονται πριν την επιβίβαση τα γρήγορα τεστ και αν το τεστ βγει θετικό ο ασθενείς δεν θα μπορεί να επιβιβαστεί. Ένα υποχρεωτικό τεστ για τους ταξιδιώτες που θα τους εφοδιάζει με ένα ευρωπαϊκό πιστοποιητικό επιβίβασης

ΤΡΙΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Δεν υπάρχει ακόμα, αλλά θα μπορούσε να είναι μια ψηφιακή ταυτότητα, ακόμα και με την μορφή ενός εμφυτεύματος, η οποία θα είναι πάντα μαζί μας και θα αποδεικνύει πως είμαστε υγιείς, για να μπορούμε να ταξιδεύουμε στα αγαπημένα μας μέρη. Βλέπετε η λεγόμενη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων αξιοποιεί τις αδυναμίες των πολιτών. Μία από αυτές είναι τα ταξίδια και η συνεχής αύξηση εμπειριών.

ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί