«Τάξη και Ασφάλεια» από Πλακιωτάκη: Όσοι είναι εμβολιασμένοι θα έχουν περισσότερες ελευθερίες – ΒΙΝΤΕΟ

Απαρτχάιντ με επίσημες δηλώσεις...

Νέα μέτρα ισχύουν από σήμερα για τις μετακινήσεις στα νησιά, στο πλαίσιο διαχωρισμού των πολιτών σε εμβολιασμένους και «μολυσμένους».

Ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, βρέθηκε σήμερα από νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να επιθεωρήσει ο ίδιος την τήρηση της «τάξεως και ασφαλίας», δηλαδή την εφαρμογή των νέων μέτρων περιορισμού της ελευθερίας, τα οποία χαρακτήρισε απαραίτητα για την υγεία και των ταξιδιωτών και των πληρωμάτων.

Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση σε όλους να τηρούν τα μέτρα και κάλεσε τους επιβάτες να προσέρχονται μια ώρα νωρίτερα και να συνεργάζονται στους ελέγχους των αρχών. «Στόχος η επιτάχυνση των εμβολιασμών», είπε, και υπενθύμισε πως κάθε μέρα ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει τα σημεία που γίνονται δωρεάν rapid test και μπορούν να προσέλθουν οι πολίτες (ουρές, ταλαιπωρία, απόσταση, ζήτημα ιδιωτικότητας), οι οποίοι σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να πληρώσουν έως και 40 ευρώ.

Μάλιστα μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο κ Πλακιωτάκης, είπε με ωμό τρόπο πως είναι αυτονόητο, όσοι έχουν εμβολιαστεί να έχουν περισσότερη ελευθερία μετακινήσεων.

Δείτε στο 3.30:

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί