«Τα παιδιά είναι πιο ΑΣΦΑΛΗ στα σχολεία», δηλαδή με το κράτος! Η Υπουργική δήλωση που πέρασε στα “ψιλά” – ΒΙΝΤΕΟ

Ούτως ή άλλως έχει περάσει μέσω των ΜΜΕ πως ο «φυσικός χώρος» των παιδιών είναι τα σχολεία της νέας εποχής.

Εκεί δηλαδή που από φέτος θα μπορούν ήδη από τις μικρότερες τάξεις να μάθουν σε ειδικά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μαθήματα για το σεξ, τη διαφορετικότητα και την…οικολογία!

Αυτούς τους χώρους «έχρισε» ως τους «πιο ασφαλείς» για τα παιδιά η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μία από τις λίγες Υπουργούς που μετά από 3 ανασχηματισμούς έχει μείνει στη θέση της (τυχαίο;;;).

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η κ. Κεραμέως, υπεραμύνθηκε του συστήματος 50%+1 που θα ακολουθήσουν φέτος όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, σε ό,τι αφορά την εμφάνιση κρουσμάτων.

«Πού είναι πιο ασφαλή τα παιδιά μας; Πού θέλουμε τα παιδιά μας, εκεί όπου εφαρμόζονται οι έλεγχοι ή σε ένα πλαίσιο που δεν υπάρχουν έλεγχοι; Επενδύουμε στη δια ζώσης εκπαίδευση», τόνισε απαντώντας στους προβληματισμούς των δημοσιογράφων.

Ούτε στο ίδιο τους το σπίτι είναι ασφαλή επομένως τα παιδιά;;; Μόνο σε κρατικές δομές όπως είναι τα σχολεία το κάθε παιδί απολαμβάνει την μεγαλύτερη ασφάλεια;

«Υπάρχει μία μεγάλη κατηγορία γονέων, εμβολιασμένοι οι ίδιοι, που φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο στα παιδιά τους. Δεν είναι ψεκασμένοι», ρώτησε ο ένας εκ των δημοσιογράφων για να λάβει την εξής απάντηση:

«Δεν το λέμε εμείς, το λένε οι γιατροί. Είναι σαφές. Ένα παιδί εμβολιασμένο είναι πολύ πολύ πιο προστατευμένο απέναντι στον ιό σε σχέση με ένα άλλο παιδί ανεμβολίαστο. Κι ας είναι τα παιδί η πιο ασφαλής πληθυσμιακή ομάδα. Είναι τεράστια τα ωφέλη (σ.σ. για ποιούς όμως;;;). Είμαστε στην τρίτη χρονιά την σχολική της πανδημίας και πρέπει να περάσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα εφόσον έχουν το δώρο της επιστήμης ότι ο φυσικός χώρος των παιδιών είναι το σχολείο».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί