Η Αυστραλία θα χορηγεί άδεια μετ΄αποδοχών λόγω πανδημίας στους εργαζόμενους των οποίων η αναρρωτική άδεια τελείωσε, αλλά οι οποίοι πρέπει να μπουν σε καραντίνα επειδή τους δόθηκαν οδηγίες να παραμείνουν σπίτια τους λόγω του κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον.
Οι εργαζόμενοι θα λαμβάνουν 907 ευρώ για μια άδεια πανδημίας δύο εβδομάδων.
Η ανακοίνωση γίνεται την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας στην δεύτερη πολυπληθέστερη πολιτεία της, την Βικτόρια, οι αρχές της οποίας ανακοίνωσαν ότι θα κλείσουν τα καταστήματα λιανικού εμπορίου, θα περιορίσουν την κατασκευαστική δραστηριότητα και θα περικόψουν την βιομηχανική παραγωγή γύρω από την πόλη της Μελβούρνης προκειμένου να επιβραδυνθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.
Χθες η πολιτεία της Βικτόριας ανακοίνωσε ότι θα επιβάλει νυχτερινή απαγόρευση της κυκλοφορίας και να ενισχύσει τα απαγορευτικά μέτρα για την κυκλοφορία των πολιτών, ενώ οι παραβάτες θα τιμωρούνται με πρόστιμο 1.000 ευρώ.
(φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι έστειλε όπλα στους διαδηλωτές στο Ιράν
- Ο τολμηρός παπαγάλος που… «καταδύθηκε» στο διαδίκτυο – Δείτε τον σε μίνι υποβρύχιο (Vid)
- Αυξήθηκε 8,1% η επιβατική κίνηση το α’ τρίμηνο στο «Ελ. Βενιζέλος»
- Διεύρυνση κάλυψης λειτουργικών δαπανών κατά της ευλογιάς και του αφθώδους πυρετού σε όλη τη χώρα
- Δήμος Αθηναίων: Διανομή πασχαλινών ειδών σε παιδιά ευάλωτων οικογενειών
- Δεν τελειώνει το «σόου» – Νέα τοποθέτηση Τραμπ και όλοι περιμένουν μάταια κάτι «ευχάριστο»
- “Χαίρομαι που είμαι ξανά σπίτι”: Η δημοσιογράφος Σ. Γκάρθι επέστρεψε στη θέση της μετά την απαγωγή της μητέρας της
- Χαμός με το Fuel Pass: 30 αιτήσεις το δευτερόλεπτο! «Έπεσε» η πλατφόρμα
- Ελεύθερος με πομπό εντοπισμού αφέθηκε ο λύκος που επιτέθηκε σε γυναίκα στο Αμβούργο
- Θεσσαλονίκη: Πότε αναμένονται εξελίξεις στους συνοριακούς σταθμούς Κήπων και Ευζώνων









