Τα μαντάτα για τον ΦΡΑΠΕ – Ξεχάστε τις καφετέριες όπως τις ξέρατε (ΒΙΝΤΕΟ)

Καφές με αποστάσεις γάντια, μάσκες και υπεριώδεις ακτίνες πάνω στα κεφάλια μας...

Η ζωή των Ελλήνων, μετά τον κορωνοϊό, αλλάζει ακόμα και σε ό,τι αφορά την προσφιλή συνήθεια των περισσοτέρων, δηλαδή τον καφέ σε καφετέριες.

Δείτε πως μια χαλαρή κοινωνία μετατρέπεται σε ρομποτική, ακόμα και όταν πρόκειται για τον αγαπημένο «φραπέ» των Ελλήνων σε όλες του τις εκδόσεις.

Το κυβερνητικό σχέδιο για τις καφετέριες προβλέπει τραπεζάκια έξω και με απόσταση!

Από την πλευρά του, το προσωπικό θα φοράει γάντια και μάσκες, ενώ το χειρότερο είναι πως θα υπάρχουν λάμπες με υπεριώδεις  ακτίνες, οι οποίες, υποτίθεται, επιστρατεύονται για την θωράκιση των πελατών απέναντι στον κορωνοϊό. Άραγε είναι ασφαλείς για την Υγεία;

Καταστήματα που είχαν 40 τραπέζια μέχρι τώρα θα πρέπει, για παράδειγμα, να λειτουργήσουν με 20, με αποτέλεσμα τα μειωμένα έσοδα σε συνδυασμό με τα αυξημένα έξοδα να προκαλούν «πονοκέφαλο». Τα τραπέζια θα έχουν απόσταση δύο  μέτρων, το προσωπικό, όπως είπαμε, θα φοράει απαραίτητα γάντια και μάσκες, τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας από τους πελάτες.

Παρελθόν θα αποτελέσουν οι μεγάλες ελληνικές παρέες του χαβαλέ και της ανεμελιάς. Όλοι και όλα σε μία συγκεκριμένη σειρά, με αφορμή τον κορωνοϊό. Οι πολίτες εκπαιδεύονται στο να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις, καθώς αργότερα, ενδεχομένως, προκύψει κάτι πιο ισχυρό από μία εθνική κυβέρνηση.

ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί