«Τα καταφέρνουμε ΧΩΡΙΣ τον ΘΕΟ»!!! Επιτέλους το είπαν και μία φορά στα ΙΣΙΑ, δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Ιδού ο συνομιλητής το είδωλο Μητσοτάκη-Πιερρακάκη..

Ο σύμβουλος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Νόα Χαράρι, αυτή την φορά μίλησε στα ίσια για τον Θεό και πόσο τον αποστρέφεται!

Όπως τόνισε:

«Τα καταφέραμε χωρίς Αυτόν για πολλές περιόδους στην ιστορία και τα πηγαίνουμε αρκετά καλά στις πρόσφατες γενιές χωρίς Αυτόν!!!!!

Νομίζω πως μερικοί άνθρωποι συνδέουν τον Θεό με την ηθική. Πώς ενωνόμαστε τότε ως ένα τεράστιο είδος, ως ένας (ολόκληρος ενωμένος) πλανήτης για να καταπολεμήσουμε τα σημαντικά πράγματα;

Γύρω από ποιο σημαντικό αφήγημα περιστρεφόμαστε όλοι;

Πιστεύω πως το σημαντικό αφήγημα είναι το βιολογικό αφήγημα: ότι είμαστε όλοι Homo sapiens, ότι όλοι έχουμε τις ίδιες βασικές εμπειρίες, ότι όλοι θέλουμε να ερωτευτούμε, ότι όλοι έχουμε πολύ βαθείς δεσμούς με τα μέλη της οικογένειάς μας, ότι όλοι δεν θέλουμε να αρρωσταίνουμε, ότι δεν μας αρέσει ο πόνος, ότι δεν θέλουμε να πεθάνουμε, ότι φοβόμαστε να πεθάνουμε.

Αυτά είναι πράγματα που είναι κοινά σε όλους τους ανθρώπους. Δεν χρειάζεστε τον Θεό για αυτά… (σ.σ. Εγκλωβισμός των ανθρώπων στο Σκοτάδι της ψεύτικης Ύλης και των πρόσκαιρων… χαρών που δίνει. Απόκρυψη πως υπάρχει κάτι καλύτερο και ανώτερο από τον άδικο τούτο κόσμο, στο οποίο επικρατεί το ΨΕΜΑ. Απόκρυψη του Φωτός του Χριστού, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τον ντουνιά αυτόν και τις θρησκείες του).

Και επίσης -πολύ σημαντικό- δεν χρειάζεστε τον Θεό για ηθική (σ.σ. Γιατί το σύστημα εμφυτεύει στις μάζες την δήθεν ηθική της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων! Την ηθική της τυφλής υπακοής και της απραξίας)!!!!!».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ:

photo αρχείου eurokinissi

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί