Συναγερμός στους ΕΜΒΟΛΙΟΛΑΓΝΟΥΣ! Νεοεκλεγείς πρόεδρος κηρύσσει ΠΑΡΑΝΟΜΗ την υποχρεωτικότητα, vid

Η παρέα του Πλεύρη που αλλάζει "επιστημονικές" απόψεις κάθε μήνα να...ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ!

«Οι κάτοικοι της Κόστα Ρίκα δεν είναι βοοειδή για να τους χτυπήσουν με ένα κομμάτι ξύλο για να τους εμβολιάσουν».

Σε μια ιστορική συνέντευξη Τύπου, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Κόστα Ρίκο Rodrigo Chaves ανακοίνωσε ότι θα καταργήσει την απαίτηση εμβολιασμού της χώρας.

Αλλά δυστυχώς, η Επιτροπή Covid δεν αποδέχθηκε το διάταγμά του τον Μάιο. Τώρα λοιπόν απέδειξε ότι η Επιτροπή ενήργησε παράνομα, χωρίς να έχει εντολή να επιβάλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Μέχρι πριν από λίγες μέρες, η Κόστα Ρίκα ήταν μια από τις λίγες χώρες όπου ο εμβολιασμός κατά του Covid ήταν υποχρεωτικός.

Από τις 3 Αυγούστου αυτό αποτελεί παρελθόν.

Αμέτρητοι άνθρωποι στην χώρα της Κεντρικής Αμερικής έχουν απολυθεί ή τεθεί σε διαθεσιμότητα επειδή αρνήθηκαν να λάβουν πειραματική θεραπεία με mRNA.

Στη συνέντευξη Τύπου τόσο ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της χώρας, όσο και η νέα Υπουργός Υγείας εξήγησαν ότι η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού και Επιδημιολογίας (CNVE) παραβίασε το νόμο και ότι τα μέλη της επιτροπής κατέλαβαν παράνομα τις θέσεις τους, καθιστώντας έτσι παράνομες όλες τις δηλώσεις τους.

Άφησαν μάλιστα να εννοηθεί ότι θα αρχίσουν ΔΙΩΞΕΙΣ!

«Από σήμερα, οι εμβολιασμοί δεν είναι πλέον υποχρεωτικοί», είπε ο Chaves στη συνέντευξη Τύπου, «οποιαδήποτε ενέργεια λαμβάνεται εναντίον κάποιου που δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί είναι μια ενέργεια ενάντια στο νόμο».

Ακολούθησαν χειροκροτήματα. Ήθελε να καταργήσει νωρίτερα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, αλλά η Επιτροπή είχε αρνηθεί.

Έτσι, μόλις τέσσερις ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Chaves υπέγραψε δύο διατάγματα. Ο ένας πρέπει να καταργήσει την υποχρέωση εμβολιασμού και ο άλλος να σταματήσει την υποχρέωση χρήσης μάσκας.

(φωτο:pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί