Σύμβουλος Πούτιν: Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι ο τελευταίος σταθμός

«Η Ρωσική Ιδέα πρέπει να την υπερκεράσει»

Ο Alexander Dugin, ο οποίος έχει στενές επαφές με το Κρεμλίνο και συμβουλεύει τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν, βλέπει την μάχη της Ρωσίας ενάντια στην τεχνητή νοημοσύνη ως αγώνα ενάντια σε έναν αποκαλυπτικό μετασχηματισμό του κόσμου (ΕΔΩ τι επιδιώκεται να συμβεί σε όλον τον πλανήτη και στην Ρωσία, παρότι φυσικά έχει διαφορετικά σχέδια από τα διεθνιστικά).

Όπως φέρεται να έγραψε πριν μερικές μέρες:

Για την μετάβαση στην υπεροχή της τεχνητής νοημοσύνης (AI), πρέπει να φανταστούμε την ίδια την ανθρωπότητα ως έναν τεράστιο υπολογιστή, τα στοιχεία του οποίου, ωστόσο, δεν λειτουργούν τέλεια.

Ο υλισμός, ο νομιναλισμός, ο εξελικτισμός, η αναλυτική φιλοσοφία (βασισμένη στον λογικό θετικισμό) και η τεχνοκρατία προετοιμάζουν τηΝ θεωρητική βάση γι’ αυτό που διαδίδεται και εφαρμόζεται μέσω της επιστήμης, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.

Κατά μία έννοια, η ανθρωπότητα, όπως παρουσιάζεται από την σύγχρονη επιστήμη και φιλοσοφία, είναι ήδη ένα νευρωνικό δίκτυο. Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ανθρώπινη στο βαθμό που η ανθρώπινη σκέψη μιμείται τεχνητά από τις επιστημολογίες της νεωτερικότητας και της μετανεωτερικότητας.

  • Το αστικό κράτος είναι υπολογιστής πρώτης γενιάς.
  • Η κοινωνία των πολιτών είναι η δεύτερη γενιά.
  • Η πλήρης κυριαρχία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, η τρίτη.
  • Η μετάβαση στην τεχνητή νοημοσύνη, η τέταρτη, οριστικοποιεί τη διαδικασία της αλλοτρίωσης.

Για να αλλάξει αυτό, πρέπει κανείς να απορρίψει εντελώς την νεωτερικότητα, με όλη την αντιθεϊστική και αντιανθρωπιστική επιστημονική κοσμοθεωρία της.

(…) Ζούμε μια προθέρμανση πριν από τη μετάβαση σε δια-ανθρώπινα όντα. Έχοντας απορρίψει τον Χριστιανισμό και τον Μεσαίωνα (σ.σ. ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ), η Δύση, όπως οι χοίροι ορμά προς τον γκρεμό.

Η Τεχνητή νοημοσύνη είναι ο τελευταίος σταθμός. Αλλά επιβιβαστήκαμε σε αυτό το τρένο πριν από 500 χρόνια. Ο μόνος τρόπος να αλλάξει κάτι είναι να εκτροχιαστεί ο καπιταλισμός τώρα (σ.σ. Και στην Ρωσία ζητούν αλλαγή οικονομικού μοντέλου στον πλανήτη όπως οι διεθνιστές;;;).

Διαφορετικά, καλωσορίζουμε τον Δράκο.

Και η μετα-δομή είναι μια πλήρως ανεπτυγμένη οντολογία μετα-ανθρώπινων τοπίων – η γενοκτονία του υποκειμένου υπέρ του Μετά-Ζωής (…)

Ο σύγχρονος κόσμος κυβερνάται από την Μετά-Ζωή. Στο πέρασμά του βρίσκεται η Νέα Ρωσία. Η Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση είναι ένας φιλοσοφικός πόλεμος.

Το καθήκον των Ρώσων είναι να ξεπεράσουν την κυβερνο-πραγματικότητα. Η αποφυγή της δύσκολα θα είναι δυνατή. Θα χρειαστεί να καβαλήσετε την τίγρη και να μετατρέψετε το δηλητήριο σε φάρμακο. Η Ρωσική Ιδέα πρέπει να επικρατήσει και να υποτάξει όχι μόνο την Ουκρανία αλλά την τεχνητή νοημοσύνη. Τέτοια είναι τα διακυβεύματα.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί