ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ: Από την Αφρική στην Ευρώπη;;; ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ με συνταγή BILL GATES, vid

2023, έτος εξελίξεων...

Ο Μπιλ Γκέιτς βρέθηκε πρόσφατα στο Πανεπιστήμιο του Ναϊρόμπι στην Κένυα κατά την διάρκεια εκδήλωσης… «φιλανθρωπίας» και εκεί αποκάλυψε ακόμα περισσότερα σχέδια των παγκοσμιοποιητών, τα οποία θα ενεργοποιηθούν, κατά τα φαινόμενα (ΕΔΩ), τάχιστα από το 2023!!!

«Το ίδρυμά μας θα συνεχίσει να υποστηρίζει λύσεις στην υγεία, τηn γεωργία και άλλους κρίσιμους τομείς — και τα συστήματα για να τις βγάλουν από τα εργαστήρια στους ανθρώπους που τις χρειάζονται», ισχυρίστηκε και συνέχισε:

Βρέθηκα στην κομητεία Makueni, η Mary με πήγε στο χωράφι της και μου έδειξε τις καινοτομίες. Φυτεύει με έναν διαφορετικό τρόπο και έχει πολύ καινοτόμα κοπάδια, τόσο κοτόπουλα όσο και αγελάδες που παρέχουν μια μοναδικά υψηλή παραγωγικότητα σ’ αυτήν (σ.σ. Ο Bill Gates πρωτοστατεί στα κρέατα εργαστηρίου και ΗΔΗ ήδη 90 εταιρείες το «καλλιεργούν». Μία εξέλιξη που μέχρι τώρα υπήρχε ως προοπτική μόνο σε ταινίες του κινηματογράφου, αλλά τελικά επρόκειτο για προδιαγεγραμμένες εξελίξεις που έπρεπε με κάποιο τρόπο να προαναγγελθούν για να τις αποδεχτούν πιο εύκολα τα κοινωνικά στρώματα).

Ξέρετε, δεν μεγάλωσα σε φάρμα και ορισμένα απ’ τα στοιχειώδη πράγματα όσον αφορά τις προκλήσεις της γεωργίας μόλις τα μαθαίνω αλλά το να βλέπεις στην πραγματικότητα την πρόοδο, το να βλέπεις τους βελτιωμένους σπόρους (σ.σ. Αυτούς που οι πολυεθνικές πειραματικά έδωσαν στην Αφρική και τώρα θα μοιράσουν σε όλον τον δυτικό κόσμο) και -φυσικά βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή αυτού- το να βλέπεις αυτά τα κοτόπουλα-υβρίδια, το να βλέπεις τις αγελάδες, είναι φοβερό.

Η Mary δεν κάνει απλώς καλή δουλειά στην φάρμα της. Είναι επίσης αυτό που ονομάζεται μια σύμβουλος με έδρα το χωριό. Έχει ‘υιοθετήσει’ περίπου 20 από τους γείτονές της και μοιράζεται συμβουλές μαζί τους (σ.σ. ΕΔΩ Ο BILL GATES ΠΕΤΑΞΕ ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ, ΚΑΘΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ GREAT RESET ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ – ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ-, ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΕΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΤΩΧΥΝΕΙ, ΩΣΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ «ΚΑΛΟΥΔΙΑ». ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ)».

Δείτε τα βίντεο, όπου στο τέλος μάλιστα η Αφρικάνα που συνομιλεί με τον Gates, τον αποθεώνει ως πρότυπο: «Όλοι θέλουν να γίνουν σαν και εσάς»:

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί