«Συμμορίες» μαχητών «επιβάλλουν» την ΜΑΣΚΑ σε πολίτες – Ζεσταίνουν μηχανές οι «αναρχικοί»;;; BINTEO

Σόου ή πραγματικότητα;;; Από το Μεξικό με... αγάπη!!!

Ήρθε η ώρα να το ζήσουμε και αυτό! Συμμορίες φέρονται, στο πλαίσιο καμπάνιας ή και σόου, να «επιβάλλουν» στους πολίτες την βούληση του Κράτους.

Συγκεκριμένα στο κεντρικό Μεξικό, οι υγειονομικές αρχές στο Irapuato, προσέλαβαν μια «συμμορία» μαχητών, οι λεγόμενοι «lucha libre», προκειμένου να προμοτάρουν την χρήση  μάσκας σε δημόσιους χώρους.

Τα πλάνα που κοινοποιήθηκαν από το δημαρχείο δείχνουν τους «συμμορίτες» να περιπολούν στην πλατεία της τοπικής αγοράς.

Η «συμμορία» που αποτελείται από τοπικούς μαχητές lucha libre (πάλη) Lepra, Moco, Gargajo, Costal Clown και García Jr.   περιπλανιέται στους δρόμους και μάλιστα ρίχνει πολίτη στο έδαφος επειδή δεν φοράει την μάσκα του, την οποία του δίνει έπειτα ένας υγειονομικός που βρίσκεται παραδίπλα. Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν αυτό είναι στημένο, πάντως προκαλεί φόβο!

Η πρωτοβουλία εντάσσεται σε μια εκστρατεία που προωθείται από τη Διεύθυνση Υγείας του Irapuato για να καθιερώσει την χρήση μάσκας.

Λέτε να τα δούμε και αυτά στην Ελλάδα;;; Γιατί όχι! Άλλωστε η εκάστοτε κυβέρνηση, εφόσον εφαρμόζει πιστά φιλοπαγκοσμιοποιητικά μέτρα τα έχει καλά τόσο με την Αστυνομία όσο και με τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι θα μπορούσαν άνετα να λειτουργήσουν ως «αστυνομία των δρόμων», όπως οι «συμμορίτες-μαχητές» στο Μεξικό. Πέραν τούτου, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ, οι λεγόμενοι «αναρχικοί» δεν αντιδρούν στα μέτρα που περιορισμού της ελευθερίας που λαμβάνονται. Λέτε να «ζεσταίνουν» μηχανές;;;

Η «εκστρατεία» έχει γίνει θέμα και στο ισπανόφωνο CNN:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί