ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ κατά της αλήθειας – Λόγια ΤΡΟΜΟΥ στον Ο.Η.Ε., vid

Ξεκινά κυνηγητό…

H πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Jecinda Ardern, ως υπάκουη πολιτικός στην διεθνιστική τάξη πραγμάτων και την Μεγάλη Επανεκκίνηση, μιλώντας στον ΟΗΕ, έδειξε τι έρχεται!

Δήλωσε μεταξύ άλλων στο βίντεο που θα δείτε για την επικείμενη μαζική λογοκρισία και τον πόλεμο εναντίον των ανυπάκουων:

«Αυτήν την εβδομάδα παρουσιάσαμε μια πρωτοβουλία μαζί με εταιρείες και μη-κυβερνητικές οργανώσεις, ώστε να βοηθήσουμε να βελτιωθεί η έρευνα και η κατανόηση του πως οι διαδικτυακές εμπειρίες ενός ατόμου επιμελούνται από αυτοματοποιημένες διαδικασίες.

Αυτό θα είναι επίσης σημαντικό για την μεγαλύτερη κατανόηση της λανθασμένης πληροφόρησης και της παραπληροφόρησης στο διαδίκτυο (σ.σ. όπου παραπληροφόρηση ό,τι δεν συμφωνεί με την εξουσία), μια πρόκληση την οποία εμείς ως ηγέτες οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε.

Μετά λύπης, πιστεύω πως είναι εύκολο να απορρίψουμε αυτό το πρόβλημα ως κάτι περιθωριακό.

Ως ηγέτες, ανησυχούμε ευλόγως ότι ακόμη και οι προσεγγίσεις με ελάχιστες πινελιές απέναντι στην παραπληροφόρηση θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ως εχθρικές απέναντι στις αξίες του ελεύθερου λόγου τον οποίο αποτιμάμε τόσο υψηλά.

Αλλά, ενώ δε μπορώ να σας πω σήμερα ποια είναι η απάντηση σ’ αυτήν την πρόκληση, μπορώ να πω μετά πλήρους βεβαιότητας ότι δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε.

Πώς αντιμετωπίζεις την κλιματική αλλαγή αν ο κόσμος δεν πιστεύει ότι υπάρχει; Πώς διασφαλίζεις ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα των άλλων διατηρούνται όταν εκείνοι υπόκεινται σε γεμάτη μίσος και επικίνδυνη ρητορική και ιδεολογία (σ.σ. έτσι αποκαλούν την αλήθεια);

Για όσους δεν έχουν ερευνήσει το κάλεσμα για δράση, σας ζητώ να το σκεφτείτε. Για κάθε νέο όπλο που αντιμετωπίζουμε υπάρχει ένα νέο εργαλείο για να το ξεπεράσουμε. Για κάθε προσπάθεια να ωθηθεί ο πλανήτης στο χάος, υπάρχει μια συλλογική αποφασιστικότητα (σ.σ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ) να μας επαναφέρει πίσω στην τάξη. Διαθέτουμε τα μέσα. Χρειαζόμαστε απλώς την συλλογική θέληση (σ.σ. Act locally, think globally – Δράσε τοπικά, σκέψου παγκόσμια)».

photo pixabay

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί