• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΥΣΤΑΤΗ προσπάθεια! Το ΝΕΟ τρικ του Βαθέος Κράτους για να νικήσει τον Τραμπ – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

ΥΣΤΑΤΗ προσπάθεια! Το ΝΕΟ τρικ του Βαθέος Κράτους για να νικήσει τον Τραμπ – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

leykos_oikos
Τι δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον

Έκκληση των διεθνιστών του Βαθέως Κράτους των ΗΠΑ, προκειμένου να αρπάξουν τον Λευκό Οίκο από την Δεξιά του Ντόναλντ Τραμπ, επιστρατεύοντας, όπως θα δείτε στο τέλος ένα νέο τρικ!

Η Χίλαρι Κλίντον, υπουργός Εξωτερικών του Ομπάμα, ο οποίος διεξήγαγε πολέμους, ενώ δήλωνε ειρηνιστής, καταστρέφοντας την αμερικανική οικονομία, και σύζυγός του Μπιλ Κλίντον, ο οποίος βομβάρδισε την Σερβία, ζητά να μην ψηφίσουν οι Αμερικανοί ξανά τον Τραμπ, παρότι δεν ξεκίνησε κανέναν πόλεμο, ενώ μέσω της μείωσης φόρων και την διαχείριση του μεταναστευτικού έδωσε πνοή στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Η ηττημένη από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, κατά τις τελευταίες εκλογές, τονίζει αρχικά πως παρέδωσαν… ισχυρή οικονομία στον Τραμπ και πως έπρεπε να ακούσει την «μητέρα που χωρίζεται από το παιδί της στα σύνορα (παράνομη μετανάστευση)» και τον «διαδηλωτή (ANTIFA και συμμορίες που καταστρέφουν πόλεις στις ΗΠΑ).

Η Χίλαρι Κλίντον, με ιδιαίτερο βλέμμα για όποιον το προσέξει, καλεί τους Αμερικανούς να ψηφίσουν οπωσδήποτε τον Τζο Μπάιντεν, αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ομπάμα.

«Εάν επανεκλεγεί ο Τραμπ τα πράγματα θα πάνε χειρότερα», διατείνεται.

Και επειδή ο Τζο Μπάιντεν δείχνει να μην μπορεί να σηκώσει, λόγω προβλημάτων υγείας, το βάρος της Προεδρίας, η Χίλαρι Κλίντον τον προσφώνησε μαζί με την Καμάλα Χάρις, την άφρο-ασιάτο-αμερικανή υποψήφια αντιπρόεδρο στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 3 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Αυτό είναι το νέο τρικ του Βαθέως Κράτους, καθώς υπάρχει ανησυχία για το αν ο Τζο Μπάιντεν είναι σε θέση να κυβερνήσει.

Θα πετύχει; Όπως και να έχουν τα πράγματα οι πιο σημαντικές εκλογές στην ιστορία του πλανήτη πλησιάζουν!

ΦΩΤΟ uNSPLASH