Το σύστημα πολεμάει τον Τραμπ – Οι ενδιάμεσες εκλογές πλησιάζουν

Ο Τραμπ εισηγήθηκε σήμερα μια αλλαγή της νομοθεσίας που αφορά τη συκοφαντική δυσφήμιση,

εξαπολύοντας και πάλι μύδρους εναντίον του διάσημου δημοσιογράφου Μπομπ Γούντγουορντ, ο οποίος έγραψε ένα βιβλίο γεμάτο λάσπη κατά του Αμερικανού προέδρου.

“Δεν είναι ντροπή που κάποιος μπορεί να γράψει ένα άρθρο ή ένα βιβλίο, με ιστορίες παντελώς επινοημένες και να παρουσιάσει την εικόνα ενός ανθρώπου, στην κυριολεξία εντελώς αντίθετη απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα και να τη γλιτώσει χωρίς τιμωρία, χωρίς κόστος;” Αυτό έγραψε στο Twitter ο Τραμπ

“Αγνοώ γιατί οι πολιτικοί της Ουάσινγκτον δεν αλλάζουν τους νόμους περί δυσφήμισης”, πρόσθεσε.

Αποσπάσματα του βιβλίου δημοσιεύτηκαν την Τρίτη στην εφημερίδα Washington Post, προκαλώντας την αντίδραση του Τραμπ που έκανε λόγο για “ψέματα και πλαστές πηγές”.

Σχόλιο: Οι Δημοκρατικοί ελέγχουν σχεδόν όλα τα έντυπα και μη, Μέσα.

“Ο Γούντγουορντ είναι πράκτορας των Δημοκρατικών; Παρατηρήσατε το χρονοδιάγραμμα;” σχολίασε νωρίτερα, ο Τραμπ, αναφερόμενος στις προσεχείς ενδιάμεσες εκλογές της 6ης Νοεμβρίου στις οποίες οι Ρεπουμπλικάνοι φοβούνται ότι θα απολέσουν τον έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Σχόλιο: Προφανώς ο Τραμπ δεν διάλεξε τυχαία τα λόγια που είπε! Οι ενδιάμεσες εκλογές πλησιάζουν, οπότε οι αντίπαλοί του, προσπαθούν να τον..χτυπήσουν με όποιο τρόπο μπορούν.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu