• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το «καινούργιο» σύνθημα της Νέας Τάξης: “Για τους Ανθρώπους”

Το «καινούργιο» σύνθημα της Νέας Τάξης: “Για τους Ανθρώπους”

Οι Δημοκρατικοί (Νέα Τάξη-Αντιπολίτευση των ΗΠΑ),υιοθέτησαν ένα νέο σύνθημα για τις ενδιάμεσες εκλογές του Κογκρέσου, που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Νοεμβρίου.

Πρόκειται για την φράση: “Για τους Ανθρώπους,” μετέδωσε το CNN.

Οι Δημοκρατικοί επιδιώκουν τον κοινοβουλευτικό έλεγχο της Βουλής των Αντιπροσώπων, με ένα κεντρικό σύνθημα που θα μπορεί να κερδίσει τους ψηφοφόρους, απέναντι στον συχνό θόρυβο των σχολίων που προκαλεί ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Το νέο σύνθημα έρχεται στην δημοσιότητα, ένα χρόνο μετά το σύνθημα “Μία Καλύτερη Συμφωνία” που χρησιμοποίησαν οι Δημοκρατικοί στις πολιτικές τους συγκεντρώσεις για το 2017.

“Αυτό που λέμε στους ψηφοφόρους, είναι ότι οι Δημοκρατικοί σας ακούνε, συμφωνούνε μαζί σας και μάχονται για τους πολίτες καθημερινά. Ο πρόεδρος Τραμπ και οι Ρεπουμπλικάνοι στην Ουάσινγκτον υποσχέθηκαν ότι θα επιλύσουν τα προβλήματα.

Αντί να συμβεί αυτό, ο προθάλαμος του ξενοδοχείου Trump Hotel στην Ουάσινγκτον είναι γεμάτος με ανθρώπους που προωθούν ειδικά συμφέροντα και γράφουν τους νόμους για να γίνουν πλουσιότεροι.
Νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα για μία πραγματική αλλαγή, ώστε η κυβέρνηση να δουλέψει ξανά για τους πολίτες,” ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή του Δημοκρατικού Κόμματος, για το νέο σύνθημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι:

Οι “άνθρωποι” που υποτίθεται ότι βάζουν τον άνθρωπο μπροστά, είναι οι ίδιοι που εδώ και δεκαετίες προωθούν τον καταναγκασμό (των ανθρώπων).

Η Αριστερόστροφη Αμερικανική Αντιπολίτευση η οποία εκφράζει την Νέα Τάξη, προσπαθεί να πείσει τον Αμερικανικό λαό ότι ο Τραμπ δεν κατάφερε να λύσει τα καθημερινά προβλήματα.

Δεν λένε όμως ότι ο Τραμπ μείωσε δραστικά την φορολογία, δεν λένε ότι Τραμπ τόνωσε την εγχώρια βιομηχανία με την επιβολή των δασμών, δεν λένε πολλά πράγματα και πως θα μπορούσαν άλλωστε.

Όπως έχει τονίσει ο Αμερικανός Πρόεδρος, δεν υπάρχει αντίπαλος ικανός να τον νικήσει.

Συμπέρασμα

Το καινούργιο σύνθημα της Νέας Τάξης, το… «Για τους ανθρώπους», είναι πέρα για πέρα παραπλανητικό. Γιατί η Νέα Τάξη τονίζει την λέξη “άνθρωποι” στο σύνθημά της; Είναι…ανθρωπιστές αυτοί που εκφράζουν αυτό το σύνθημα;