• Αρχική
  • Άρθρα
  • Θύμισαν Ελλάδα! Τα «ξεχασμένα» ΒΙΝΤΕΟ που… επανέφερε ο Μπάιντεν

Θύμισαν Ελλάδα! Τα «ξεχασμένα» ΒΙΝΤΕΟ που… επανέφερε ο Μπάιντεν

Δεν μπορεί να μην πήγε εκεί το μυαλό σας…

Κάτοικος του Λευκού Οίκου θα είναι, εκτός απροόπτου, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος μετά από, όπως καταγγέλλεται, νοθεία δίχως προηγούμενο, άρπαξε την εξουσία από τον Ντόναλντ Τραμπ και είναι ο 46ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Αμερική φαίνεται πως χάνει έναν Πρόεδρο, ο οποίος μείωσε την φορολογία, κατέβασε την ανεργία σε ιστορικά επίπεδα και σταμάτησε τον αμερικανικό παρεμβατισμό σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Την θέση του παίρνει ο αριστερόστροφος διεθνιστής, μέλος της αριστερής πτέρυγας των Δημοκρατικών και «στρατιώτης» του Βαθέος Κράτους των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, αναμένοντας την ανάληψη της Προεδρίας. Η ημερομηνία μεταβίβασης της εξουσίας αναφέρεται στο Σύνταγμα και είναι η 20ή Ιανουαρίου.

Το καλό, λοιπόν, είναι πως δεν θα μετακομίσει άμεσα στον Λευκό Οίκο, αφού η διαδικασία της μετάβασης είναι συγκεκριμένη. Συνήθως είναι ήπια, ωστόσο φέτος ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες επιπλοκές, λόγω της άρνησης του Τραμπ να αφήσει αμαχητί την εξουσία, την οποία έχασε, κατά τα φαινόμενα, λόγω νοθείας.

Μετά την… νίκη των Δημοκρατικών, στους δρόμους ξεχύθηκαν οι οπαδοί του. Μιας και ο Μπάιντεν είναι νέο-κομμουνιστής, στο μυαλό μας αβίαστα ήρθαν αντίστοιχες εικόνες που ζήσαμε στην Ελλάδα το 2015, όταν ο νέο-κομμουνισμός ανέλαβε την εξουσία.

Σας αφήνουμε να κάνετε συγκρίσεις: