ΣΟΚ!!! Γυναίκα πάτησε το κεφάλι του Τραμπ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αφίσα που τοποθετήθηκε στην Times Square στην Νέα Υόρκη προκαλεί πολλές αντιδράσεις.

Του Γιώργου Φαρμάκη

Σοκαρισμένος ο αμερικανικός λαός ένα χρόνο πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2020, βλέπει μια γυναίκα αριστερών συμφερόντων, να πατάει το κεφάλι του Αμερικανού προέδρου Τραμπ.

Ο Τραμπ μοιάζει να σφαδάζει από τους πόνους και η γυναίκα που κάνει την επίθεση, φαίνεται εξαιρετικά ικανοποιημένη που πήρε εκδίκηση από τον εχθρό της.

Η αφίσα έγινε viral. Ο γιός του Τραμπ Τζούνιορ, είναι εκνευρισμένος και όχι άδικα. Ο όποιος πολιτικός πολιτισμός υπήρχε στις Ηνωμένες Πολιτείες, χάθηκε. Πλέον μιλάμε για ξεκάθαρες απειλές κατά του προέδρου. Το βαθύ κράτος της Νέας Τάξης (Αριστερά) ελέγχει τις ΗΠΑ.

Είναι η προσπάθεια του Τραμπ να πάρει τον απόλυτο έλεγχο, που κάνει την Νέα Τάξη να κάνει κινήσεις πανικού. Αν ο ένοικος του Λευκού Οίκου κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του 2020, θα μπορούμε να μιλάμε για μια νέα πραγματικότητα.

Ανανεωμένος και δυνατότερος θα επιδιώξει την εγκαθίδρυση της Παλαιάς Τάξης (Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένειαα) και τότε ποιος μπορεί να φανταστεί τι θα ακολουθήσει, για τους εχθρούς του.

Μέχρι στιγμής βλέπουμε ότι ο Τραμπ δεν μπορεί να επιβληθεί και να ελέγξει απόλυτα την χώρα του, οπότε οι διάφορες ακραίες αντιδράσεις δεν λείπουν.

Θυμίζουμε και ένα άλλο παρόμοιο περιστατικό. Η ηθοποιός Kathy Griffin είχε εμφανιστεί να κρατάει το ματωμένο κεφάλι του Τραμπ. Αργότερα ζήτησε συγνώμη επειδή φοβήθηκε από τους ελέγχους που της έκαναν οι μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών:

Τα σχόλια αλλά και τα συμπεράσματα δικά σας!

Πηγή εικόνων: eurokinissi και twitter

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...