«Εισβάλλει» οικονομικά στην Tesla ο Τζ.Σόρος

Ο αμφιλεγόμενος επενδυτής «δίνει» οικονομική ανάσα στην Tesla αγοράζοντας ομόλογά της.

Ο γνωστός Αμερικανός επενδυτής, μετά και την αποκάλυψη της Elon Musk πως είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μεγάλη επένδυση στην Τουρκία, κάνει την κίνηση και βάζει χρήματα στην Αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανίας.

Όπως έχει αποκαλύψει και το newsauto.gr εδώ και αρκετό καιρό, η Tesla αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, με τους πιο κακεντρεχείς να αναφέρουν πως πλησιάζει σύντομα το τέλος της.

Σ’ αυτό σκηνικό, ο Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Elon Musk, βρήκε στήριξη στο πρόσωπο του George Soros. Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος επενδυτής, γνωστός για τις επιθετικές του τακτικές στη διεθνή αγορά, αγόρασε ομόλογα της Tesla αξίας ύψους 35 εκατ. ευρώ μέσω Fund που διαχειρίζεται στη Αμερική.

Η αγορά έχει ήδη λάβει το πράσινο φως από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ και η λήξη τους προσδιορίζεται σε ένα χρόνο από σήμερα. Από τις έως τώρα πληροφορίες φαίνεται, πως, ο Soros έχει δικαίωμα ανταλλαγής των ομολόγων σε μετοχές και έτσι, η εμπλοκή του με την εταιρεία θεωρείται σχεδόν βέβαιη.

Μάλιστα, πολλά Μέσα Ενημέρωσης των ΗΠΑ υποστηρίζουν πως Musk & Soros έχουν ήδη συμφωνήσει το επόμενο βήμα της συνεργασία του.

(newsauto)

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu