• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • Προβοκάτσια ή πραγματικό γεγονός (;) – Έρευνα δείχνει, ότι Ρώσοι χάκερ, μιλάνε κατά των εμβολίων

Προβοκάτσια ή πραγματικό γεγονός (;) – Έρευνα δείχνει, ότι Ρώσοι χάκερ, μιλάνε κατά των εμβολίων

Σύμφωνα με Αμερικανούς ερευνητές, Ρώσοι χάκερ έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο με κάποια…περίεργα μηνύματα.

Τι δήλωσαν οι Αμερικανοί ερευνητές

Ρωσικά τρολ και προγράμματα μποτ στο Twitter επιχείρησαν να σπείρουν τη διχόνοια όχι μονάχα με επίκεντρο πολιτικά θέματα στις ΗΠΑ αλλά επίσης και στο ευαίσθητο θέμα των εμβολίων.

Σχόλιο 1: Μας λένε οι ερευνητές ότι οι Ρώσοι, προσπαθούν να δείξουν στον κόσμο ότι τα εμβόλια κάνουν κακό. Μήπως όμως οι Δημοκρατικοί της Νέας Τάξης, έβαλαν τα δικά τους τρολ να γράψουν αυτά τα πράγματα, ώστε για ακόμα μια φορά να κατηγορήσουν τους Ρώσους;

Επίσης, αν δεχτούμε το σενάριο των Ρώσων χάκερ, για ποιο λόγο οι Αμερικανοί ερευνητές πειράχτηκαν που κάποιοι δεν συμφωνούν με την χημική ιατρική; Άλλωστε δεν είναι οι μόνοι που δεν συμφωνούν (με την χημική ιατρική)

«Γνωρίζατε ότι υπάρχει μια μυστική βάση δεδομένων της κυβέρνησης σχετικά με τα παιδιά που υπέστησαν βλάβες στη υγεία τους από τα εμβόλια;» είναι ένα από τα tweet που αναρτήθηκαν, συνοδευόμενα από τη λέξη-κλειδί #VaccinateUS.

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου Τζορτζ Ουάσιγκτον, του πανεπιστημίου του Μέριλαντ και του Τζον Χόπκινς, διερεύνησαν τη συχνότητα με την οποία τα εμβόλια αναφέρονται σε λογαριασμούς, για τους οποίους υπάρχουν υποψίες ότι είναι bot (αυτοματοποιημένοι λογαριασμοί) ή ρωσικοί λογαριασμοί με στόχο την παραπληροφόρηση.

Σχόλιο 2: Από πότε είναι παραπληροφόρηση, η διαφορετική προσέγγιση; Δηλαδή, οι πολιτικά ορθές ιδέες, σκέψεις και εκφράσεις είναι καλές και όλες οι υπόλοιπες είναι αχρείαστες;

Συνεχίζουμε:

Η έρευνα δείχνει ότι «τα μηνύματα για την υγεία χρησιμοποιούνται ως όπλα: τα ζητήματα δημόσιας υγείας όπως ο εμβολιασμός μπορούν να αποτελέσουν μέρος αποπειρών παραπληροφόρησης από ξένες δυνάμεις» προειδοποιούν οι συντάκτες της έρευνας, που δημοσιεύτηκε χθες στο American Journal of Public Health.

Όπως και στην περίπτωση άλλων αμφιλεγόμενων θεμάτων στην πολιτική (όπλα, μετανάστευση, θρησκεία…), τα μηνύματα χωρίζονται σε θετικά και αρνητικά για τα εμβόλια.
Αυτό εντάσσεται στο σχέδιο των ρωσικών τρολ να «προκαλέσουν διχόνοια» στους κόλπους της αμερικανικής κοινωνίας, σημειώνουν οι ειδικοί.

Συμπέρασμα

Αν υποθέσουμε ότι τα ρωσικά τρολ, είναι όντως ρωσικά και όχι αμερικάνικα τα οποία κάνουν προβοκάτσια, που είναι το πρόβλημα, στο να υποστηρίζουν μερικοί ότι τα εμβόλια δεν είναι απαραίτητα καλά;

Όπως και να έχει, οι Ρώσοι γενικά είναι υπέρ της εναλλακτικής ιατρικής, οπότε δεν θα μας έκανε εντύπωση, αν πόσταραν μηνύματα κατά της χημικής ιατρικής!

  • 29
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...