• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πόλεμος των πόλεων: Η επίθεση σε Α.Τ και η νέα κυβέρνηση (Βίντεο)

Πόλεμος των πόλεων: Η επίθεση σε Α.Τ και η νέα κυβέρνηση (Βίντεο)

Αναρχικοί επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που βρίσκονταν στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.

Πέταξαν πέτρες εναντίον διμοιρίας ΜΑΤ που βρισκόταν εκεί. Δύο είναι οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν.

Σε αυτή την περίπτωση η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και έγινε μια σύλληψη. Το παραπάνω περιστατικό δεν είναι το πρώτο. Υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Η νέα ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ήδη έχει δείξει δείγματα γραφής, καθώς ακολουθεί μια σκληρότερη γραμμή. Το Κράτος πρέπει να κινηθεί γρήγορα και αποφασιστικά ώστε να απομονώσει αυτές τις ομάδες που προκαλούν προβλήματα.

Είναι φανερό ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα το οποίο πρέπει να λυθεί άμεσα. Οι χειρισμοί της νέας ηγεσίας είναι καλοί. Πρέπει να πούμε όμως κάτι: Οι άνθρωποι που πραγματοποιούν επιθέσεις σε αστυνομικούς αλλά και πολίτες, δεν είναι τυχαίοι. Υπάρχουν σε όλο τον κόσμο ώστε να εφαρμόζουν την παγκοσμιοποίηση στην πράξη.

Όποια χώρα δεν προχωράει “μπροστά”, εντελώς τυχαία αντιμετωπίζει στοχευμένες επιθέσεις από οργανωμένες ομάδες που είναι δήθεν αναρχικές. Ο πόλεμος των πόλεων είναι ΕΔΩ και ακόμα δεν έχει εξελιχθεί.

Κάθε πολίτης της χώρας πρέπει να νιώθει ασφαλής. Το Κράτος έχει την υποχρέωση να αντιμετωπίσει την “αναρχική πραγματικότητα”.

Photo:eurokinissi